SMYKKER OG ACCESSORIES I CITY2

Smykker, tasker og andre accesories 

Er du på udkig efter smykker, tasker eller accessories? I City2 har vi samlet alt fra taskebutikker til guldsmede og smykkeforretninger under ét tag. Det betyder, at du nemt kan gå rundt i centret og blive inspireret til det perfekte smykke eller den perfekte taske.

Skal du forkæle dig selv eller en, du holder af? Et smykke eller en taske er en personlig gave, der vil sprede glæde i mange år. I City2 finder du et fantastisk udvalg af fantastiske smykker, lækre tasker og punge samt skønne accessories.

Du kan finde et bredt udvalg af tørklæder, halstørklæder, handsker og strikhuer, så du kan holde varmen i de kolde måneder. Når foråret og sommeren står for døren, kan du finde skønne solbriller, farverige og lækre tasker og skønne hatte.

Den perfekte smykkebutik – Alt fra smykker til tilbehør

Vores smykkeforretninger i City2 har ikke blot et fantastisk udvalg af smykker i form af ringe, halskæder og øreringe men fører samtidig mindeværdige vielsesringe og lækre ure.
Personalet i butikkerne er altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte gave til dig selv eller en, du holder af.

Et smykke er en personlig ting, der både skal afspejle kærlighed og personlighed. Smykket skal give en følelse af overskud og personalet er altid klar til at hjælpe og rådgive dig. Udvalget i smykkebutikkerne i City2 dækker bredt og du kan både finde smykker til mænd og smykker til kvinder.

Taskebutik og smykkebutik i City2 – Mere end blot tilbehør

Vi har også et fantastisk udvalg af tasker og kufferter i City2 – her kan du finde alt fra kufferter og rygsække til bæltetasker og mavetasker.

Mangler du en rejsetaske eller kuffert til din ferie eller din forretningsrejse? Vores taskebutikker har et stort udvalg af tasker til din rejse, hvor du kan finde alt fra en stor og rummelig kuffert til en praktisk rygsæk eller en lækker rejsetaske. Du har også mulighed for at finde fede weekendtasker og strandtasker, når vejret giver dig mulighed for en lækker strandtur.

Taskebutikkerne i City2 har også et stort udvalg af tasker til mænd, dametasker samt crossover tasker og crossbody tasker.

Skal du bruge en ny taske til studiet eller har dit barn brug for en rygsæk? Du kan finde alt fra de traditionelle skoletasker og rummelige rygsække til de lækre skuldertasker og computertasker.
Taskerne bliver lavet i forskellige materialer, kvaliteter, former og farver – så du kan med garanti finde en taske, der passer til din stil og dine behov.

Tag en tur til City2 og find både smykker og tasker, der passer til din stil.


Måske du også kunne være interesseret i

Skønhed & Pleje i City2

Skønhed & Pleje

I City2 kan du finde et fantastisk udvalg af produkter og services til personlig pleje. Du kan nemt og hurtigt gå fra butik til butik i centret og blive inspireret til selvforkælelse med personlig pleje i verdensklasse. Personlig pleje i City2 dækker over alt fra skønhedsprodukter til skønhedsbehandlinger.

Dametøj i City2

Dametøj

Du kan shoppe fantastisk og lækkert dametøj i City2, hvor vi har samlet et stort udvalg af alle de populære brands og butikker under ét og samme tag. Vi har taget oplevelsen og følelsen af shopping til et nyt niveau i City2, hvor du kan gå fra butik til butik og finde en masse lækkert tøj til kvinder.

Herretøj i City2

Herretøj

Er du på udkig efter herretøj? Vores herretøjsbutikker i City2 har et fantastisk udvalg af lækkert og stilrent tøj til mænd. Læs mere om herretøj her!

Boligudstyr og interiør i City2

Bolig

I City2 har vi et stort udvalg af fantastiske boligbutikker, der alle er klar med rådgivning og inspiration til indretning af din bolig. Se mere her!

Se alle butikker her