Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Espresso House 

På Plan 2 overfor Normal finder du Espresso House. Espresso House i City2 elsker kaffe mere end noget andet. Hvis du trænger til en pause, hvor du stille og roligt kan sidde og nyde en skøn kop kaffe, så er Espresso House stedet.

Hos Espresso House i Taastrup finder du forskellige og spændende kombinationer af ægte kvalitetskaffe. Den svenske kaffekædes historie begyndte i Lund i 1996, og er siden da ekspanderet til at være Nordens største kæde med over 400 kaffebarer. I Espresso House elsker man kaffe mere end noget andet, og du kan være helt sikker på, at du hver gang vil møde verdens bedste personale, hvis mål er at give dig verdens bedste kaffeoplevelse. Personalet brænder nemlig for kaffe, miljø og mennesker.

Espresso House i City2 er dog meget mere end bare kaffe. Selvom kaffe er passionen, så finder du også et stort udvalg af andre lækre drikke- og madvarer. Udover kaffe i alle afskygninger finder du også varm kakao lavet på belgisk Callebraut-chokolade, te, frapinoer, iste, frossen lemonade samt iskaffe og frapino i forskellige former og farver.

Kvalitet er nøgleordet, og derfor står Espresso Houses eget bageri hver dag og producerer frisk bagværk til kaffebarerne. Du finder nemlig også et stort udvalg af forskellige søde sager, såsom kager og småkager. Hvis du ikke blot er lækkersulten, så finder du også et stort udvalg af sandwiches, bagels, salater, grød, skyr, foccaccia, croissanter samt rugbrødssandwiches. Uanset hvad du har lyst til, så kan du finde det her – og det bedste er, at det hele er lavet på friske råvarer, så du får den absolut bedste oplevelse, når du besøger kaffebaren.

Kvalitet og ansvar – også i kaffen

Espresso House-konceptet er inspireret af den italienske og amerikanske kaffekultur – og det forpligter. Kvaliteten er nødt til at være helt i top for at kunne leve op til inspirationskilderne. Kaffekvaliteten bestemmes ud fra en 1-100 skala, og der er tale om Specialty Coffee, når kaffen scorer over 80, hvilket Espresso Houses kaffe gør.

Specialty Coffee er, ifølge Specialty Coffee Association, når der er tale om verdens bedste kvalitet, og faktisk er det kun 5% af alt kaffe i verden, der scorer over de førnævnte 80%. Espresso House serverer altså ikke blot et kvalitetsprodukt, men også et produkt, som produceres bæredygtigt. Kaffebønnerne mærkes nemlig med et Single Estate eller Single Origin-mærke for at sikre gennemsigtighed gennem hele produktionen, og vide præcist hvor hver enkelt bønne kommer fra. 


Tilbud fra Espresso House

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:Andre spisesteder i centret

Jerry's er en kiosk med et kæmpe udvalg af bland-selv slik, kaffe, blade med mere!

Jerry's

Jerry's er en kiosk med et kæmpe udvalg af bland-selv slik, skøn kaffe, blade, magasiner, slushice ,lune retter og meget mere!

Parma & Pasta serverer autentisk italiensk mad med masser af italienske specialiteter og lækkerier.

Parma & Pasta

Parma & Pasta serverer autentisk italiensk mad med masser af italienske specialiteter og lækkerier. Parma-området i det nordliste Italien er kendt som ”Food Valley” på grund af sin unikke gastronomiske kultur. Hos Parma & Pasta kan du smage frisk, hjemmelavet ravioli, samt frisk pasta med hjemmelavet italiensk sauce.

Italiensk pizza i Taastrup

Pizza & Brød

Hos PIZZA & BRØD elsker de godt håndværk og smagfulde, fantastiske råvarer i sæson. De har en stor passion for både pizza og brød og deres inspiration kommer fra Italien og fra mange år som bager hos en af Danmarks førende og bedste bagerier.

Det japanske køkken hører til blandt de sundeste og mest delikate i verden. Hos Sachi Sushi leverer de autentisk kvalitetssushi til en konkurrencedygtig pris.

Sachi Sushi

Det japanske køkken hører til blandt de sundeste og mest delikate i verden. Hos Sachi Sushi leverer de autentisk kvalitetssushi til en konkurrencedygtig pris. De udvælger kun de bedste råvarer, og tilbereder maden mens du venter. Frisk sushi og varme japanske retter som Yakitori og Yakiniku. Sachi har 3 restauranter i København, og har nu for første gang åbnet restaurant på Vestegnen.

Se alle spisesteder her