Åbningstider denne uge

Mandag

11:00-20:00

Tirsdag

11:00-20:00

Onsdag

11:00-20:00

Torsdag

11:00-20:00

Fredag

11:00-21:00

Lørdag

11:00-21:00

Søndag

11:00-20:00

Åbningstider

Sachi Sushi i Taastrup

I City2 finder du en af Københavns ældste sushikæder. Hos Sachi Sushi i Taastrup finder du et japansk køkken, som serverer både sushi og andre japanske retter. Siden 2005 har personalet hos Sachi Sushi forfinet håndværket, så du går fra restauranten med den bedste madoplevelse. Du får autentisk kvalitetssushi til konkurrencedygtige priser – altså delikat mad til delikate priser.

Hos Sachi finder du et stort udvalg sushi lavet på friske grøntsager og fersk fisk. Uanset om du er til en klassisk Nigiri, spændende Signature Rolls eller Aburi eller traditionelle Hosomaki og Futomaki, så har Sachi noget for din smag. Du finder også Sashimi, Uramaki, rispapirsruller og forskellige lækre sushimenuer, som passer perfekt, hvis I er en gruppe, der skal dele.

Hvis sushien ikke helt er sagen eller du stadig er sulten, så tilbyder Sachi også forskellige forretter, børnemenuer, og traditionelle japanske retter som Yakitori og Yakisoba. Du finder også lækre salater og Poke bowls – lavet på kun de bedste råvarer.  

Hvis tørsten skal slukkes, finder du også et stort udvalg af drikkevarer hos Sachi. Du finder både japansk Saké, japanske øl, japansk blommevin samt andre japanske drikkevarer. Derudover finder du selvfølgelig også almindelig vand på flaske, sodavand, lemonade, vin og øl – med og uden ingefær.  

Sushi der skal opleves

Hos Sachi Sushi har de øje for kvalitet, og derfor vælger de kun de bedste råvarer. Retterne bliver altid lavet med råvarer, der er i sæson, så du er garanteret en lækker smagsoplevelse. Kokkene hos Sachi prioriterer at servere små kunststykker for dig, så synet også mættes.

Det japanske køkken har altid været garant for god smag og lækre råvarer, og du bliver ikke skuffet på den front hos Sachi Sushi i City2. Friskhed, innovation og lækkerhed er kernebegreberne for alle retterne – og personalet hos Sachi vil gøre alt hvad de kan, for at give dig den ultimative oplevelse. Med et højt serviceniveau og med store smil er personalet altid klar til at tage imod dig.  

Det er ikke kun på Vestegnen du finder lækker sushi. Sachi har også restauranter i København K, Helsingør og Rødovre, så uanset hvor du befinder dig, har du mulighed for at få lækker kvalitetssushi. Hos Sachi kan du få en unik madoplevelse, som du aldrig glemmer.

Du kan både nyde maden og drikkevarerne i restauranten eller bestille det som take away, hvis du foretrækker at nyde maden derhjemme. Kom forbi City2, plan 2 og se de lækre tilbud eller ring på telefon 43 99 99 00 for at bestille take away.


Tilbud fra Sachi Sushi

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:Andre spisesteder i centret

Smør & Brød er en klassisk smørrebrødsbod. Her smøres alt på friskbagt, økologisk rugbrød, og alt laves fra bunden.

Smør & Brød

Smør & Brød er en klassisk smørrebrødsbod. Her smøres alt på friskbagt, økologisk rugbrød, og alt laves fra bunden. Her fortolkes de skønne, danske mad og frokosttraditioner, serveret på et godt stykke brød og gerne med et godt glas øl og akvavit. Er du mere til et køligt glas vin eller økologisk most/sodavand, så har butikken også det.

Thaimad i City2

Arhaan Thai

Arhaan Thai åbnede i 2018 i City 2. I restauranten møder du vores dygtige team, som altid stræber efter at levere en autentisk madoplevelse, om du vælger at nyde din Rød Karry, Pad Thai, forårsruller eller anden mad i vores Thai restaurant, få din takeaway leveret, eller afhenter dit måltid i butikken. Vi ser frem til at møde dig!

Bubble tea, softice

Bubble House

Velkommen til ‘Bubble House’ – en spændende ny butik i Staderne i City2! Her kan du få stillet din lækkersult med alt fra candyfloss og softice til slik og slushice. Du finder også den meget populære ‘Bubble tea’ i mange forskellige smagsvarianter!

Café A i City2, Taastrup

Café A

Café A i Taastrup byder på høj kvalitet til lave priser i Vestegnens største shopping center – City 2. Her serveres brunch, frokost og aftenmenu, og som noget helt nyt tilbyder vi lækre cheesecakes til din kaffe.

Se alle spisesteder her