Tilbud fra Bubble House

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:


Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Kontakt os

Få stillet din lækkersult hos Bubble House

Det er med stor glæde, at vi kan byde velkommen til Bubble House i City2. Bubble House er stedet for både små som store, her kan du nemlig få stillet din lækkersult med alt fra candyfloss til softice og slik.

Som navnet også afslører, er det selvfølgelig ikke det eneste som Bubble House byder på. Her kan du nemlig også få de lækreste bubble tea i mange forskellige smagsvarianter, så du med garanti finder lige netop din yndlingssmag.

Bubble tea

Bubble tea er de senere år blevet et kæmpe hit blandt de unge. Herhjemme har vi set et stort boom i caféer, der serverer de læskende bubble tea. Den boblende drik stammer fra Asien, hvor den har været meget populær siden begyndelsen af 1980’erne. Drikken blev opfundet af et par forretningsmænd, der fandt frem til at blandingen af frugtsirup og te, hertil små bløde perler, der springer i munden – var et kæmpe hit.

Vidste du, at de små bløde perler hedder tapioca-kugler eller også kaldet boba-perler?

Tapiokuglerne bliver lavet af roden fra cassava-planten. Planten findes typisk i Sydamerika eller Asien, hvor den lever bedst i varmt og tropisk klima, som fx i de tropiske regioner i det sydlige Brasilien.

Alt hvad desserthjertet begærer

Er du ikke til bubble tea, eller craver din lækkersult noget andet lækkert? Så frygt ej. Hos Bubble House kan du også få softice, candyfloss, cheesecake og meget mere!

Om du ønsker at blande en iskaffe med boba-perler, softice med lækker vandmelon eller candyfloss med is, så er Bubble House stedet, du skal besøge – her sætter kun fantasien grænser.

Er du interesseret i at følge med i Bubble House’ hverdag, så kan du følge deres spændende idéer og desserter på deres Facebookside ”Bubble House”.

Besøg Bubble House i City2

Trænger du til at få stillet din lækkersult? Så tag et kig forbi Bubble House i City2 i Taastrup. Her står de klar til at servere lækre sager til din sult. Bubble House er et sted for hele familien.

Du finder Bubble House i City2 på plan 2 lige ved Grøn indgang. Find vej ved at se oversigtskortet nedenfor.

Husk at de har åbent alle hverdage kl.10-19, lørdag kl.10-17 og søndag kl. 11-17. Så du har god mulighed for at besøge Bubble House, når det passer dig!Andre spisesteder i centret

Café A i City2, Taastrup

Café A

Café A i Taastrup byder på høj kvalitet til lave priser i Vestegnens største shopping center – City 2. Her serveres brunch, frokost og aftenmenu, og som noget helt nyt tilbyder vi lækre cheesecakes til din kaffe.

Leder du efter et pusterum i din shoppetur eller en lækker frokost med veninderne? Så kig forbi Café Crema i City2. Café Crema er en hyggelig fransk og italiensk inspireret café og restaurant på plan 1 i City2, Taastrup. Ambitionen er at skabe et sted med

Café Crema

Leder du efter et pusterum i din shoppetur eller en lækker frokost med veninderne? Så kig forbi Café Crema i City2. Café Crema er en hyggelig fransk og italiensk inspireret café og restaurant på plan 1 i City2, Taastrup. Ambitionen er at skabe et sted med masser af personlighed og sjæl.

Besøg Cecilie's i City2 og prøv kræfter med minigolf, bowling, spil mm.

Cecilie's

Cecilie’s leverer underholdning og sjov til hele familien, vennerne eller det næste firmaarrangement.

Shawarma fås alle steder, men sjældent af så høj kvalitet som hos City Kebab. Her skærer de selv kødet, marinerer det og steger det skånsomt foran gæsterne. Hos City Kebab har de formået at lave nogle af landets mest kendte fastfoodprodukter om til slowfo

City Kebab

Shawarma fås alle steder, men sjældent af så høj kvalitet som hos City Kebab. Her skærer de selv kødet, marinerer det og steger det skånsomt foran gæsterne. Hos City Kebab har de formået at lave nogle af landets mest kendte fastfoodprodukter om til slowfood. Hos City Kebab House i City2 serveres der klassisk tyrkisk kebab, falafel, kylling og salat. Besøg City Kebab House på plan 2 i City2.

Se alle spisesteder her