ELEKTRONIK OG TELEFONI I CITY2

MOBILTELEFONI I CITY2 – EN VERDEN AF ELEKTRONIK I HØJE TAASTRUP

Er du på udkig efter en ny mobiltelefon? Synes du at verdenen med mobiltelefoni og elektronik kan virke uoverskuelig og forvirrende? Så kan du med rette besøge City2 og opleve alt fra et fantastisk udvalg af mobiltelefoner til personlig rådgivning og vejledning i verdensklasse.

Vores udvalg af mobilbutikker dækker både to specialiserede mobilbutikker og en specialbutik til reparation af mobiler. Det betyder, at du både kan få vejledning og rådgivning til netop dét produkt du søger og samtidig nyde et fantastisk udvalg.

 

Udvalget i vores elektronikbutikker strækker sig fra mobiltelefoner og mobilabonnementer til bredbånd, tv-pakker og mobiludstyr. Derudover kan du finde alt fra smartphones, tablets og mobile bredbåndspakker til lækkert mobiltilbehør i vores elektronikbutikker.

Du kan derfor med god ro i sindet begive dig ind i vores mobilbutikker i City2 og finde netop den mobiltelefon, der passer til dig og dine behov.

Udvalget af vores mobilbutikker betyder, at du altid vil kunne opleve det nyeste og det bedste fra den elektroniske verden i City2. Det giver dig nogle eminente muligheder for at finde netop de produkter, der passer til dig samt en professionel rådgivning og vejledning, der sikrer dig den bedste start på dine nye produkter.

ELEKTRONIKBUTIKKER I CITY2 – ALT FRA MOBILER TIL TV

Vores elektronikbutikker i City2 har alle den samme høje kvalitet og gode service, som betyder, at du altid kan få personlig rådgivning og vejledning af dygtige fagfolk. Det er fagfolk, der både har en fantastisk kærlighed til erhvervet og ligeledes har en suveræn viden omkring elektronik og mobiltelefoner.

Udvalget af vores mobiltelefonbutikker og deres produktudvalg er sammensat således, at du eksempelvis kan finde mobiltelefoner og elektronikløsninger, der passer til dine behov. Derudover kan du finde mobiler og mobiludstyr i flere forskellige prisklasser, så du kan finde noget, der passer til dig og til din økonomi.

Når du eksempelvis har fået fat i din nye mobiltelefon, kan du både installere og opsætte den på helt personlig vis. Du kan skabe din telefon, så den passer til dine behov med alt fra forskellige apps til baggrundsbilleder. Derudover kan du finde et fantastisk og lækkert udvalg af mobiludstyr og tilbehør til mobilen, så du kan gøre din mobiltelefon helt unik og personlig.

Er du på udkig efter en ny mobiltelefon eller et nyt mobilabonnement? Så tag forbi City2 og få en fantastisk og professionel rådgivning omkring din nye mobiltelefon.

 


Måske du også kunne være interesseret i

Sport & Fritid i City2

Sport & Fritid

Er du på udkig efter nyt sportstøj eller nyt sportsudstyr? I City2 har vi et stort udvalg af fantastisk tilbehør og udstyr i alt fra fodbold og atletik til hobbyprojekter og bøger. Sport og fritid dækker vidt og bredt og vi har derfor skabt vores udvalg af butikker, så du kan finde sportstøj og udstyr, der passer til din hverdag.

Skønhed & Pleje i City2

Skønhed & Pleje

I City2 kan du finde et fantastisk udvalg af produkter og services til personlig pleje. Du kan nemt og hurtigt gå fra butik til butik i centret og blive inspireret til selvforkælelse med personlig pleje i verdensklasse. Personlig pleje i City2 dækker over alt fra skønhedsprodukter til skønhedsbehandlinger.

Optiker i City2

Optiker

Er du på udkig efter en optiker i Taastrup? Så er City2 det rette sted for dig, hvor du kan få foretaget alt fra synstest og tjek af kontaktlinser til køb af nye briller eller solbriller. Vores optikere i City2 står klar til at hjælpe og rådgive dig med dit syn og valg af briller.

Boligudstyr og interiør i City2

Bolig

I City2 har vi et stort udvalg af fantastiske boligbutikker, der alle er klar med rådgivning og inspiration til indretning af din bolig. Se mere her!

Se alle butikker her