Åbningstider denne uge

Mandag

08:00-22:00

Tirsdag

08:00-22:00

Onsdag

08:00-22:00

Torsdag

08:00-22:00

Fredag

08:00-22:00

Lørdag

08:00-22:00

Søndag

08:00-22:00

Åbningstider

Lidl i City2

­­­­På Plan 2 i City2 finder du din lokale dagligvarebutik Lidl (indgang mulig fra centrets parkeringsplads). Hos Lidl kan du med fordel finde de varer, du mangler i hjemmet – uanset om det er kød, fisk, frugt & grønt, mejeriprodukter, bagværk, vin, specialøl, økologiske varer, glutenfri eller laktosefri varer, vegetariske eller veganske varer, babyprodukter, rengøringsprodukter, husholdningsprodukter eller produkter til skønhed og personlig pleje. Hos Lidl i City2 finder du det hele – og det vi ikke har, kan du med garanti finde i en af centrets andre butikker.

Lidl åbningstider

Langt de fleste dage, har Lidl i Taastrup åbent fra klokken 8:00 til 22:00. Der kan dog være undtagelser, så kontroller altid, om det stemmer på dagen. Du kan se de aktuelle åbningstider her på siden øverst til venstre. Lidl holder længe åbent, så du kan nå at få det hele med. Har du glemt noget til morgenmaden, eller kan du bedst lide at handle ind hen ad aftenen, så kom forbi i Lidls åbningstid. Skal du handle tidligt på dagen inden arbejde, så kan du også besøge Føtex.

Hvornår lukker Lidl?

Det kan variere i forbindelse med helligdage, men de fleste dage lukker Lidl først klokken 22.00. Ugens kommende åbningstider kan du se her på siden øverst til venstre.

Planlæg dine indkøb ud fra Lidl tilbudsavis

I Lidl i City2 starter tilbudsugen allerede om søndagen. Du kan altså nå at få gavn af de gode tilbud i vores store supermarked i Taastrup, når du handler ind til ugen. Du kan læse Lidl tilbudsavis online og strukturere din madplan, så du får mest mulig for pengene. Du kan også finde Lidl avisen ved indgangen til butikken og bladre den hurtigt igennem.

Vi elsker at have kvalitetsvarer til billige Lidl priser, hvor alle kan være med. Vores tilbud består altid af en god variation af billige dagligvarer - såsom som grøntsager, pålæg, brød, kød, fisk, mælkeprodukter og meget mere. Du har altså bred mulighed for at spare en skilling i hverdagen. Leder du efter lidt mere på udvalgte varer, er det med at starte tilbudsjagten i vores Lidl avis.

Super friske varer – til Lidl pris

Hos Lidl er ”super frisk” ikke bare et slogan – det er vores DNA, som vi lever og ånder, og det er derfor også en integreret del af vores arbejdsgange og i vores butikker. Super frisk er vores løfte til dig om, at vores varer altid er så friske som overhovedet muligt, så du altid får det bedste, når du handler hos os – uanset hvilke dagligvarer du er på jagt efter.

Super frisk frugt & grønt

I Lidl i City2 får vi leveret frisk frugt og grønt hver dag ligesom mange andre supermarkeder gør, men hos os går vi lige skridtet længere for at sikre dig ægte friskhed. Måske du allerede har set vores medarbejdere i de grønne trøjer? Vores grønne medarbejdere tjekker alt vores frugt og grønt – ikke bare hver dag, men hver time. Du kan altså være sikker på, at du hos os ikke kommer hjem med dårlig frugt og grønt.

Kød & fisk – leveret hver dag

Vi danskere elsker at spise kød, og derfor skal det, der ligger i køledisken, selvfølgelig også være så friskt og lækkert som overhovedet muligt. Hos Lidl i City2 får vi leveret frisk kød og fisk hver dag, så du altid kan finde noget lækkert i køledisken – uanset hvilken ret, du gerne vil lave.

Friskbagt bagværk i Lidl Taastrup

Har du lyst til et lækkert bagerrugbrød eller -franskbrød? I Lidl står vores bagere tidligt op, så du kan finde frisk og sprødt bagværk i vores bake off. Ovnen kører på højtryk og vi fylder op med frisk brød tre gange om dagen, så du altid kan finde et nybagt rugbrød, franskbrød, boller, snegle eller en croissant. Vi har Danmarks Bedste Bagerafdeling, og derfor synes vi helt sikkert, at du skal komme og prøve vores lækre bagværk i Lidl i City2.

Smart Home fra Lidl

Er du klar til at opgradere dit hjem? Med Lidl Smart Home kan du gøre dit hjem endnu smartere. Vores produktserie forvandler for små penge dit hjem til det, du drømmer om, og alle vores produkter er nemme at installere, komfortable, sikre og energieffektive. Her er der ingen tryllekunst, men udelukkende smart teknik, der får din hverdag til at glide endnu nemmere. Hvis du gerne vil høre mere om Lidl Smart Home, er du mere end velkommen til at hive fat i en af vores medarbejdere i City2, som også kan vise dig alle produkterne i serien.


Tilbud fra Lidl

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: