Åbningstider denne uge

Mandag

07:00-21:00

Tirsdag

07:00-21:00

Onsdag

07:00-21:00

Torsdag

07:00-21:00

Fredag

07:00-21:00

Lørdag

07:00-20:00

Søndag

07:00-20:00

Åbningstider

Føtex 

Nærmer ulvetimen sig, og skal der handles ind, så er det rart at kunne købe det hele ét sted. Det kan du hos Føtex i City2. Vi har et kæmpe sortiment af fødevarer og dagligvarer. Du finder alt, du skal bruge i din hverdag. Her er et bredt udvalg af frugt og grønt, mælkeprodukter, mel, pasta og meget mere. Ud over de almindelige dagligvarer finder du et stort sortiment af specialvarer samt en slagter, bager, vinafdeling, tøj, elektronik og meget mere.

Føtex City 2 – Find åbningstider her

Føtex åbner dørene tidligt og lukker sent, så du kan få hverdagen til at fungere på bedst mulig vis. Bageriet åbner, så du kan hente morgenbrød til kollegerne inden arbejde nær Høje Tåstrup. Har I det bedst med at handle, når aftensmaden er spist eller skal sliksulten stilles, så holder Føtex åbent til sent på aftenen.

Hvornår lukker Føtex?

Langt de fleste dage lukker Føtex først klokken 21 – der er dog få undtagelser. Du kan finde dagens og kommende åbningstider for Føtex City2 i Taastrup øverst til venstre her på siden.

Vil du gerne handle ind senere på dagen? Så kan du aflægge Lidl et visit.

Særlige åbningstider - Jul & Nytår

Butikkerne har altid lukket d. 24., 25. og 26. december samt d. 1. januar. Nytårsaftensdag d. 31 december kan du handle ind til nytårsaften helt til klokken 15.

Er der en anden helligdag, der nærmer sig – så kontroller altid de aktuelle åbningstider øverst til venstre her på siden.

Føtex bager - Køb morgenbrød og kage

Føtex bageren står klar med friskbagt brød, boller og kage. Skal weekenden byde på lækre rundstykker eller er det din tur til at have morgenbrød med på arbejdet, så er vores Føtex bager et fremragende stop på vejen. Du kan lynhurtigt købe dit franskbrød for derefter at købe smør, syltetøj og ost inde i butikken. Hos Føtex bageren finder du altid et bredt og lækkert sortiment af friskbagt brød og kage.

Føtex bager åbningstider

Føtex bageren i City2 Tåstrup følger de almindelige åbningstider – men lukker en time før. Det vil sige, at hvis Føtex står til at lukke klokken 21, så lukker Føtex bageren klokken 20. Kommer du forgæves, så har Føtex butikkens brød- eller frostafdeling med garanti brød, boller eller kage.

Morgentilbud ud af huset i City 2

Skal det gå lynhurtigt og være billigt, kan du bestille et Morgentilbud ud af huset til afhentning i bageren. Du kan blande 10 rundstykker og vælge en morgenstang eller 10 små kager til kun 60 kr. Find og bestil morgentilbuddet på Føtex.dk. Tilbuddet gælder og kan udleveres frem til klokken 11.00.

Mad ud af huset – hent i Føtex City 2

Det kan være en stor mundfuld at skulle planlægge, handle og tilberede mad til mange gæster. Heldigvis kan du bestille og afhente meget mere end morgenbrød. Du kan bestille masser af lækker mad ud af huset på Føtex.dk – og afhente det i Føtex City2 i Tåstrup. Udover at det er lækkert, så er det er også nemt, billigt og tidsbesparende. Se hvilken form for mad ud af huset, du kan få her.

Er det frokosten, der skal på plads, kan du både bestille:

 • Smørrebrød
 • Stjerneskud
 • Pålægsmand eller -kone.

Planlægger du en større fødselsdag, barnedåb eller studentergilde, kan du betale per kuvert og vælge mellem:

 • Weekendmenu
 • Brunch
 • Buffet

Du kan også vælge at holde det let med en tapasmenu ud af huset, hvor du kan vælge mellem:

 • Ostetapas
 • Fisketapas
 • Traditionel spansk tapas.

Find gode Føtex tilbud i tilbudsavisen

Kan du godt lide et godt køb eller prøver du på at spare lidt? Føtex har masser af gode ugentlige tilbud på fødevarer og dagligvarer. Du finder dem i Føtex tilbudsavis. Læs den online, mens du laver en indkøbsliste, eller grib et eksemplar af avisen ved indgangen til Føtex.

I tilbudsavisen finder du et jævnligt billige tilbud på de mest nødvendige dagligvarer. Så her er virkelig mulighed for at spare, hvis du planlægger lidt forinden. I Føtex tilbudsavis finder du jævnligt bud på varer som:

 • frugt & skønne grøntsager
 • hakkekød & pålæg
 • mælk, smør og øvrige mælkeprodukter
 • rugbrød, knækbrød m.m.
 • toiletpapir og rengøringsmidler
 • og meget mere!

Skal du holde fødselsdag eller påskefrokost for flere mennesker – er der endnu større grund til at orientere dig blandt Føtex mange tilbud. Rigtig mange varer i avisen er nemlig håndplukket til sæsonen. Så du kan gøre et suverænt køb på sild, æg og rejer til påskefrokosten eller finde mad- og drikkevarer til billige penge op til konfirmation eller studentergildet.

Tilbud fra Føtex

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: