Tilbud og nyheder fra Søstrene Grene

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:


Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Søstrene Grene

Nu har den traditionsrige butikskæde Søstrene Grene slået dørene op for en splinterny butik i City2. Her finder du en verden af kreativitet og gør-det-selv projekter, alverdens farver, former og dufte, samt køkkentilbehør, garn, maling, boligartikler, te og krydderier.

De fleste danskere kender de labyrintagtige gange, den klassiske musik og det dæmpede lys der kendetegner et besøg i en Søstrene Grene butik. På hylderne kan City2’s kunder udforske kædens store udvalg af boliginteriør, små møbler, køkkentilbehør, hobbyartikler og meget andet. Et udvalg der suppleres med nye varer hver eneste uge.

HISTORIEN OM SØSTRENE GRENE

Den først Søstrene Green butik åbnede i 1973 i Århus af ægteparret Inger Grene og Knud Cresten Vaupell. Ægteparret ville skabe en helt ny form for butik, hvor sanseoplevelserne blev stimuleret og kreativiteten fik lov til at udfolde sig. Butikken har fået navnet Søstrene Grene, men mange kender den bedst som ”Anna og Claras vidunderlige verden”.

Søstrene Grenes univers er baseret på de to historiske personligheder Anna og Clara i Søstrene Grene familien. Anna er den kreative æstetiker og Clara den praktisk organiserede. Sammen viser de høfligt og traditionelt indenfor og giver tips til, hvordan du bliver mere kreativ i din hverdag.

I mange år har ægteparret Inger og Knud rejst verden rundt for at indsamle de helt rigtige ting til deres butikker. Hvert produkt udvælges således altid nøje efter strenge kriterier til høj æstetik og kvalitet.

Velkommen til Anna og Claras vidunderlige verden.