Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

GLS Pakkeshop 

Du kan nemt og hurtigt hente eller sende dine pakker i City2. Find din GLS pakkeshop lige ved siden af Bog & idé på plan 3 i City2.

Vores GLS pakkeshop bruges som leveringsform af mange webshops, så det bliver så nemt for dig som muligt at handle online uden at skulle bekymre dig om at være hjemme på et bestemt tidspunkt for at modtage din pakke. Du kan afhente din pakke hos GLS, når det passer bedst for dig, inden for pakkeshoppens åbningstider.

GLS afhentning

Du kan hente din pakke, når du har modtaget besked via mail eller sms om, at din pakke er klar til afhentning hos GLS i City2 i Tåstrup. Det eneste, du skal medbringe, er dit pakkenummer. Og så skal du selvfølgelig være opmærksom på, at du skal hente din pakke inden for 7 hverdage, så der bliver plads til andre pakker.

 1. Modtag e-mail eller sms om, at din pakke er klar til afhentning i GLS CITY2
 2. Kontrollér åbningstider for vores GLS pakkeshop
 3. Medbring dit pakkenummer
 4. Afhent din pakke i City2, plan 3 ved siden af Bog & idé

Send din pakke med GLS i City2

Vil du gerne sende en pakke med GLS? Så kan du gøre det via vores pakkeshop i City2. Det er nemlig muligt at sende pakker både til ind- og udland. Her får du en nem og pålidelig pakkeservice, så du kan få dine pakker sikkert og hurtigt frem til deres destination.

Når du sender pakker, er det en god idé, at du sørger for, at pakken har en solid emballage, som beskytter indholdet godt. Vær opmærksom på, at en pakke højst må veje 20 kg., hvis du skal sende via GLS. Klik ind på www.sendmedGLS.dk og køb din pakkelabel*. Du vil derefter modtage en QR-kode på din telefon, som skal fremvises i pakkeshoppen, og så vil butikken printe din pakkelabel.

*Fra og med den 1. februar 2021 er det kun muligt for GLS-kunder at købe pakkelabels online. Det er dermed ikke muligt at købe pakkelabels i Pakke Shoppen efter den dato.

Hvordan sender man med GLS?

 1. Pak din pakke ind i god emballage, så indholdet ikke går i stykker
 2. Vej din pakke – den må ikke veje mere end 20 kg
 3. Vælg fragt og køb dit GLS pakkelabel på sendmedGLS.dk
 4. Du modtager en QR-kode på din telefon
 5. Vis QR koden i GLS i City2, så printer de din pakkelabel for dig
 6. Tjek modtagers postnummer og send pakken afsted i City2!

Hvad koster det at sende en pakke med GLS?

Skal du sende en pakke til en modtager i Danmark, så ligger GLS priserne mellem 42-122 kr. alt efter pakkens vægt, og hvorvidt du ønsker at sende til en pakkeshop eller erhverv- og privatadresse.

GLS pakke priser til udland varierer langt mere og ligger mellem 95-310 kr. alt efter land og pakkens vægt.

GLS Pakkeshop til retur

Skal din pakke fra GLS retur? Så er der heldigvis også råd for det hos vores GLS pakkeshop i City2. Har afsender vedlagt en returlabel i din pakke, kan du nemt tage den ud og klistre på pakken. Sørg for at den fuldstændig dækker det gamle label. Når du indleverer pakken til vores GLS pakkeshop, afhentes den og sendes retur – med dig nu stående som afsender.

Hvordan sender man en pakke retur med GLS?

 1. Hvis afsendere ikke har sendt dig en returlabel, så kan du købe en pakkelabel på sendmedGLS.dk (du kan printe denne i pakkeshoppen)
 2. Print det og placer din label, så det dækker det forhenværende
 3. Sørg for at pakken er ordentligt forseglet
 4. Send den afsted i vores pakkeshop!

Prøverum – send din GLS pakke retur med det samme

Hvis du skal afhente tøj fra en webshop og ønsker at finde ud af, om tøjet er i den rigtige størrelse med det samme, så kan du bruge prøverummet i GLS pakkeshoppen. Her kan du hurtigt vurdere, om du har behov for at sende dit købte tøj retur. Det sparer dig for turen frem og tilbage fra dit hjem, og du kan i stedet hurtigt sætte det vedlagte returlabel på pakken og sende den tilbage til afsender.


Tilbud fra GLS Pakkeshop

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: