Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Spejder Sport

Spejder Sport er Danmarks førende butik for udstyr til friluftslivet. Her finder du alt til din vandretur, campingferie og praktisk tøj og rygsække til hverdagens udfordringer.


Spejder Sport er til alle som elsker outdoor livet og søger udstyr, der dækker alle behov lige meget vind og vejr.
Leder du efter det helt perfekte regnslag, den varmeste sovepose, vandrestøvler eller udstyr til at klatre i det fri. Så kig forbi Spejder Sport i City2, hvor kyndige medarbejdere er klar til at guide dig frem til lige det, der passer dine behov. Alle medarbejderne er passionerede friluftsentusiaster og brænder for at hjælpe dig godt ud på nye eventyr.

NÅR DU HANDLER HOS SPEJDER SPORT, STØTTER DU DET DANSKE FRILUFTSLIV

Spejder Sport blev grundlagt i 1945, hvor en gruppe ildsjæle besluttede sig for at stable en udstyrsforretning på benene, hvor spejderne kunne handle uniformer og andet udstyr.


I takt med at friluftsliv blev mere og mere populært, voksede butikken. I dag er Spejder Sport Danmarks suverænt største friluftskæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner outdoor-folket med grej til alle slags ture og aktiviteter.


Spejder Sport er stadig ejet af Det Danske Spejderkorps, så husk, at hver gang du handler i en af butikkerne, støtter du børn og unges aktiviteter, hvilket flere end du aner er taknemmelige for, når de hver dag færdes i naturen.


Tilbud fra Spejder Sport

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: