SKØNHED OG PLEJE I CITY2

PERSONLIG PLEJE I CITY2 – TIL DIT INDRE OG DIT YDRE

I City2 kan du finde et fantastisk udvalg af produkter og services til personlig pleje. Du kan nemt og hurtigt gå fra butik til butik i centret og blive inspireret til selvforkælelse med personlig pleje i verdensklasse. Personlig pleje i City2 dækker over alt fra skønhedsprodukter til skønhedsbehandlinger.

Du kan gå rundt i City2 og blive inspireret af vores butikker med personlig pleje, skønhedsprodukter og skønhedsbehandlinger. Du kan finde produkter til den daglige pleje af kroppen, hvor du blandt andet kan finde forskellige cremer, olier, lotions, shampoos og andet, der styrker kroppens sundhed og velvære.

 

Den personlige pleje skal ikke blot sikre, at din krop og din hud har gode vilkår og trives fint. Den personlige pleje skal også give dig et løft til selvtilliden og gøre, at du føler dig tilpas.

I vores butikker i City2, hvor du kan finde produkter og services til din personlige pleje, kan du også finde produkter til din familie og dine venner. Den personlige pleje kommer også indefra, hvor kosttilskud og naturlægemidler hjælper og styrker kroppen.

Det kan også være, at du har gjort dig fortjent til en ekstra forkælelse i form af pleje og skønhedsbehandlinger. I City2 kan du blandt andet få alt fra mani- eller pedicure til voksbehandlinger og farvning af vipper.

FIND DINE SKØNHEDSPRODUKTER I CITY2

Skønhedsprodukter og personlig pleje kan både bruges som problemløser eller som ekstra forkælelse. Fælles er det dog, at det giver et ekstra selvtillidsboost i hverdagen.

De forskellige skønhedsprodukter bliver også testet i det danske vejr og klima, hvor det kan være solskin og lunt i vejret den ene uge og den anden uge kan byde på hård vind og lave temperaturer. Disse skift i vejret har stor indflydelse på din huds og din krops velvære og det er derfor vigtigt, at du passer godt på dig selv. Når din krop og din hud er velplejet, vil du automatisk føle dig bedre tilpas.

Er du på jagt efter den perfekte gave? Til din kæreste, din mor, din far, din bror eller måske en veninde? Skønhedsprodukter til den personlige pleje er fantastiske gaver og det er ofte en gave, der vil blive værdsat og taget i brug med det samme. Personalet i vores butikker i City2 er altid klar til at hjælpe og rådgive dig i din gavejagt og du vil altid kunne finde den perfekte fødselsdagsgave i City2.

 


Måske du også kunne være interesseret i

Dametøj i City2

Dametøj

Du kan shoppe fantastisk og lækkert dametøj i City2, hvor vi har samlet et stort udvalg af alle de populære brands og butikker under ét og samme tag. Vi har taget oplevelsen og følelsen af shopping til et nyt niveau i City2, hvor du kan gå fra butik til butik og finde en masse lækkert tøj til kvinder.

Smykker & Accessories i City2

Smykker & Accessories

Er du på udkig efter en smykkebutik, der kan inspirere og rådgive dig med det perfekte smykke? Se vores smykkeforretninger og taskebutikker i City2 her!

Boligudstyr og interiør i City2

Bolig

I City2 har vi et stort udvalg af fantastiske boligbutikker, der alle er klar med rådgivning og inspiration til indretning af din bolig. Se mere her!

Børnetøj og udstyr til børn i City2

Børn

I City2 kan du finde børnetøj i alle former, farver, størrelser og motiver. Vi har et stort udvalg af babytøj og tøj til børn. Se udvalget af børnetøj her!

Se alle butikker her