Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Change

Hos CHANGE Lingerie i City2 finder du det største udvalg af undertøj til kvinder. Her er lingerie der passer alle former, og det bredeste udvalg af BH’er fra A- til M-skål. Du finder også masser af fine bikinier og badedragter til sommeren.

“Hos CHANGE Lingerie respekterer vi din naturlige skønhed. Det er derfor vores lingeri ikke dikterer, hvordan din krop skal se ud. Vores lingeri giver dig derimod et udvalg af styles i en pasform, der føles helt rigtig for dig. Det handler om at føle sig smuk. Så føl dig fri til at udtrykke dig selv og til at udforske de forskellige facetter af din feminitet. Og kvinden indeni.”

HISTORIEN OM CHANGE

CHANGE’s historie startede i 1997. Her gik entreprenør Claus Walther sammen med lingerie designer Lissi Lid sammen om at skabe et nyt undertøjsmærke til mode og prisbevidste kvinder. Med Lissis 35 års erfaring med undertøjsdesign og Claus’ produktionserfaring i Kina blev der skabt en unik undertøjskollektion til fornuftige priser.

Kollektionen blev oprindeligt solgt i skandinaviske butikker, men allerede i november 2001 åbnede den første CHANGE Lingeributik i Ringsted. Få dage senere åbnede også en butik på Strøget og med øjeblikkelig succes kom der hurtigt flere butikker i Danmark og Skandinavien.

I dag har CHANGE butikker på tre kontinenter og i 15 forskellige lande. Med mere end 40 butikker i Danmark er det landets største lingerikæde, der tilbyder det bredeste udvalg af BH’er fra A- til M-skål.

UNDERTØJ TIL ENHVER KROP OG PASFORM

Hos CHANGE finder du masser af lækkert lingerie. Her er lingeri der passer alle og et bredt udvalg af BH, trusser og strømpebukser til alle formål og faser i livet. Fra Sexet lingeri med raffinerede detaljer, til enkle silhuetter i et feminint look til kvinder med sikker stil. CHANGE har også et bredt udvalg af Sports BH’er og amme BH’er i den helt rigtige størrelse og pasform.

Det kan være svært at finde den helt rigtige BH-størrelse, men hos CHANGE kan du både få taget mål og få vejledning – helt gratis. Der er hele tiden masser af gode tilbud og sød betjening i CHANGE butikken på plan 3 i City2.

 


Tilbud fra Change

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: