Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

Closed

Åbningstider

Kontakt os

Apoteket i City2

Apoteket i City2 er dit apotek i Taastrup. Butikken er en filial af Roskilde Dom Apoteket. Her er der indrettet med en robot, der kan finde lægemidler nemt og hurtigt på det store lager. Denne kapacitet er medvirkende til at apoteket kan tilbyde langt de fleste lægemidler – uden ventetid.

På apoteket i City2 er personalet professionelle og engageret. Her tager de hånd om dig og dit helbred. De står altid klar til at hjælpe dig med både stort og småt, og sørger altid for at du er i trygge hænder, når du besøger butikken. Du kan altid forvente venligt og imødekommende personale, der giver dig gode råd og vejledning med på vejen.

Sundhedstilbud på Apoteket

Hos Apoteket i City2 har de flere sundhedstilbud til dig. Apoteket tilbyder blandt andet hustypetest, influenzavaccinationer, kompressions- og støttestrømper, samt er det muligt at købe en antistoftest for COVID-19.

Apoteket tilbyder desuden medicingennemgang til borgere, der får minimum 5 lægemidler, medicinsamtale så du som borger får det bedste ud af din medicin, pillepas, hvis du skal ud at rejse, samt gratis tjek af inhalator, så du anvender din inhalationsmedicin helt korrekt.

Ydermere har Apoteket stokkeholdere ved alle skranker, samt handicapvenlig indgang, der gør det nemmere for gangbesværede at besøge Apoteket.

Produkter og mærker

Hos Apoteket i City2 finder du et stort og varieret udvalg af produkter. Du finder mange lækre mærkevarer såsom det kendte hudplejebrand Avéne, Bioderma, Dacray og mange flere. Om du mangler pleje, kosttilskud eller produkter til behandling af smerter, maveproblemer eller noget helt andet, så står personalet altid klar til at hjælpe og rådgive dig på bedste vis, så du får lige netop dét, du skal bruge til at afhjælpe problemet. Du finder desuden altid gode tilbud på forskellige produkter, når du besøger Apoteket.

Mangler du svar på spørgsmål eller er du i tvivl om, hvad du skal bruge til et givent problem, kan du altid rådføre dig hos vores personale, der med deres faglighed altid vil gøre deres bedste for at svare på dine spørgsmål.

Besøg Apoteket i City2

Du finder Apoteket i City2 på plan 2, lige ved Blå indgang. Find vej ved at se oversigtskortet nedenfor.

Apoteket har åbent alle hverdage kl. 10-19, lørdag kl. 10-17 og søndag er der lukket. Så du har god mulighed for at besøge Apoteket, når det passer dig!


Tilbud fra Apoteket

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: