Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Fysioterapeuterne i City2

På Plan 4 finder du Fysioterapeuterne i City2, hvor du kan komme til behandling både med og uden en henvisning. Hos de seks kompetente fysioterapeuter er du i sikre hænder, når du skal have styr på, hvor og hvorfor det gør ondt.

Fysioterapeuterne i City2 i Taastrup tilbyder mange forskellige behandlinger. Fysioterapeuterne tilbyder bl.a. individuel træning, holdtræning, manuel terapi, elterapi, tape, rådgivning, akupunktur, massage og trykbølgebehandling. Du skal blot medbringe dit sygesikringskort, penge eller dankort til betaling samt et stort håndklæde eller lagen til brug på briksen.

Hvis træning er en del af din behandling, så kan du benytte faciliteterne hos SATS, da klinikken har direkte adgang til centret via en dør. Og frygt ej – medlemmerne i fitnesscentret er søde og rare, og du skal derfor ikke skræmmes af tanken om at træne med dem.

Ved den manuelle terapi fokuserer personalet på at få mobiliseret dine led og på at behandle dine muskler. Ved elterapi benytter personalet sig af bl.a. laser og ultralyd til at give et mere detaljeret billede af dine muskler og ledbånd mm.

Klinikken tilbyder også massage – både som led i din behandling, men også hvis du bare har lyst til at forkæle dig selv. Massage hos Høje-Tåstrup Fysioterapi kan være med til at fjerne de muskelspændinger, der potentielt kan opstå i en travl hverdag.

Høje-Tåstrup Fysioterapi behandler dig med og uden henvisning

Høje-Tåstrup Fysioterapi samarbejder med den offentlige sygeforsikring. Det betyder helt konkret, at hvis du har en lægehenvisning, så kan du få tilskud til din behandling. Du kan også få dækket ca. 50% af regningen uanset om du har henvisning eller ej, hvis du er medlem af ”Sygeforsikring Danmark”. Ved et svært fysisk handicap eller en progressiv lidelse, som følge af særlige diagnoser, kan du blive henvist som vederlagsfri patient. Alle priser med og uden lægehenvisning kan ses på hjemmesiden.

Klinikken har åbent alle hverdage 7.30 til 18, og med placeringen i City2 er der altid gode parkeringsmuligheder. Derudover er klinikken certificeret gennem ”Godadgang.dk”, hvilket betyder, at der er gode adgangsforhold for handicappede.

Fysioterapeuterne i City2 er også godkendt som privat behandler under det frie valg af genoptræning. Det betyder, at hvis du er udskrevet fra hospitalet med en genoptræningsplan, og din kommune indenfor syv kalenderdage ikke har kunne tilbyde dig opstart af genoptræning, så er du fri til at vælge en privat behandler i stedet for. Det frie valg gælder dog kun for de typer genoptræning, som kommunerne selv tilbyder, dvs. den almene genoptræning på forskellige niveauer.