SERVICES OG BEHANDLERE I CITY2

Biograf, øvrige faciliteter, services og meget mere i City2

City2 er ikke ”blot” et storcenter med et fantastisk udvalg af butikker og lækre spisesteder.
Du har også mulighed for at finde øvrige faciliteter og services i City2, så du kan klare dine indkøb sammen med dine andre gøremål i hverdagen.

Du kan også finde en lækker SATS i centret og klare en fed træning under lækre omgivelser og på fantastiske faciliteter. Du har mulighed for at opleve en helt igennem fantastisk træningsoplevelse og kombinationen af fitnesscentret og de nærliggende indkøbsmuligheder, gør det nemt at klare begge på én tur.

Hvis du har fået problemer med kroppen, kan du ligeledes søge behandling hos Høje-Tåstrup Fysioterapi, hvor 5 fysioterapeuter og en fysioterapiassistent står klar til at hjælpe og behandle dig. Du kan endvidere besøge Post Danmarks Postbutik i Bog & Idé og klare dine forskellige gøremål med forsendelse og afhentning af pakker.

City2 – Aktiviteter, arrangementer og ekstra service

Foruden fantastiske butikker, lækre spisesteder og fantastiske omgivelser kan du ligeledes opleve Nordisk Film Biografen Taastrup i City2. Med hele 1.001 sæder fordelt på 7 fantastiske sale, kan du opleve de nyeste biograffilm, med fantastisk billedkvalitet, behagelige sæder og forbløffende lyd.

City2 er er storcenter for dig, der ønsker det hele samlet. Lige fra indkøb af dagligvarer og beklædning til lækre spisesteder og underholdning i verdensklasse. Vi ses i City2.


Måske du også kunne være interesseret i

Elektronik og telefoni i City2

Elektronik & Telefoni

Udvalget i vores elektronikbutikker strækker sig fra mobiltelefoner og mobilabonnementer til bredbånd, tv-pakker og mobiludstyr. Derudover kan du finde alt fra smartphones, tablets og mobile bredbåndspakker til lækkert mobiltilbehør i vores elektronikbutikker.

Sport & Fritid i City2

Sport & Fritid

Er du på udkig efter nyt sportstøj eller nyt sportsudstyr? I City2 har vi et stort udvalg af fantastisk tilbehør og udstyr i alt fra fodbold og atletik til hobbyprojekter og bøger. Sport og fritid dækker vidt og bredt og vi har derfor skabt vores udvalg af butikker, så du kan finde sportstøj og udstyr, der passer til din hverdag.

Optiker i City2

Optiker

Er du på udkig efter en optiker i Taastrup? Så er City2 det rette sted for dig, hvor du kan få foretaget alt fra synstest og tjek af kontaktlinser til køb af nye briller eller solbriller. Vores optikere i City2 står klar til at hjælpe og rådgive dig med dit syn og valg af briller.

Dagligvarer, specialiteter, blomster mm. i City2

Dagligvarer & Specialiteter

Leder du efter dagligvarer? I City2 har vi et stort og lækkert udvalg af friske og lækre dagligvarer. Læs mere om dine indkøbsmuligheder i City2 her!

Se alle butikker her