Åbningstider denne uge

Mandag

13:30-21:00

Tirsdag

13:30-21:00

Onsdag

13:30-21:00

Torsdag

13:30-21:00

Fredag

13:30-21:00

Lørdag

11:30-21:00

Søndag

11:30-21:00

Åbningstider

Nordisk film biografer 

Biografen i City2 er byens hyggeligste biograf! Tag din veninde, kæreste eller familie med i biografen i City2, hvor der er massevis af film at vælge imellem.
Vi byder på en sjov og underholdende dag med alt hvad der hører til en god biograftur: Popcorn i spandevis, slik og snacks fra dine favoritmærker og selvfølgelig en kæmpestor sodavand, til at skylle det hele ned med.

Biografen i City2 viser alle de nye og populære film, som du bare skal se og i alle genrer – så der skal nok være en film til netop din smag.

HØJE TAASTRUP BIOGRAF – DIN PERSONLIGE FAVORITBIOGRAF I CITY2

Høje Taastrup Biograf i City2, er en del af Nordisk Film Biografer med over 1.000 sæder fordelt på syv sale. Vi viser alle de nye og populære film, som du bare må se, i en moderne biograf.
Så tag enten din veninde, kæreste eller hele familien med under armen til den helt nye film, som alle dine venner snakker om i Høje Taastrup Bio i City2!

Høje Taastrup Bio i City2 tilbyder desuden også Babybio hver første torsdag i måneden kl. 12.00 (der kan være ændringer ved skoleferier mm.), med adgang til puslebord, mikrobølgeovn samt gratis kaffe og the. Derudover tilbyder Høje Taastrup Bio også SeniorBio hver første onsdag i måneden kl.14.00, hvor der serveres gratis kaffe og kage.

Endelig, så har City2 3.000 gratis p-pladser, så du kan roligt parkere din bil og nyde filmen.

Biografen åbner 30 min. før første forestilling.

SPILLETIDER OG PARKERING

SE SPILLETIDER HER

Første forestilling i hverdage:13.30
Første forestilling i weekend: 11.30
Sidste forestilling i både hverdag og weekend: 21.00

I ferier, helligdage m.m., kan der være ændrede åbningstider. Hold dig opdateret her på siden eller på biografens hjemmeside

Der er 4 timers tidsbegrænsning på parkeringspladsen, men du kan helt gratis forlænge din parkering på skærmene, der er opsat i Informationen og ved biografen.

 


Information

BabyBio

Hver sidste torsdag i måneden kl. 12.00. Puslebord, mikrobølgeovn samt gratis kaffe/the vil være tilstede.
Ændringer i programmet kan forekomme i ferier m.m.

SeniorBio

Hver første onsdag i måneden kl. 14.00. Til filmen serveres der gratis kaffe og kage fra kl. 13.30
Ændringer i programmet kan forekomme i ferier m.m.

Billetpriser

Standard billet: 110 kr.
Børne billet: 90 kr.
Senior billet: 90 kr. (gælder mandag – fredag før kl. 17.00)                             
Der kan forekomme tillæg på ovenstående billetpriser. Dette kan skyldes sædevalg (luksussæder), 3D, forlænget spilletid og ved særlige titler/events.

Få rabat på din billet
Spar 10 kr. pr. billet købt online. Gælder kun for BIOPLUS medlemmer.
Rabatten gælder ikke på enkelte typer af events, og kan ikke kombineres med andre rabatordninger (ex. Telia Tirsdag og Biografklub Danmark). Ved indløsning af gavebilletter, gælder rabatten ikke på eventuelle filmtillæg.
Bliv medlem af BIOPLUS her.

Ledsagerordning for handicappede

Nordisk Film Biografer er en del af ledsagerordningen. Det betyder, at en handicappet der har behov for en hjælper, kan få denne gratis med i biografen mod fremvisning af et gyldigt ledsagerkort. Handicappede og ledsagere kan reservere billetter ved at kontakte support. Da vores medarbejdere ikke er kvalificerede til at vurdere dit handicap, beder vi dig medbringe et gyldigt ledsagerkort. Har du ikke et ledsagerkort, kan du rekvirere et hos Dansk Handicaps brugerservice: www.handicap.dk/brugerservice/ledsagerkort

Kørestilspladser

Hvis du ønsker at bestille en kørestolsplads, kan dette gøres via telefonisk kontakt. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

Teleslynge

Teleslynge er tilgængelig i sal 1, 3, 4, 5, 6 og 7

Glemte sager

I tilfælde af glemte sager kan du kontakte support. Alternativt er man velkommen til at henvende sig i billetsalget.


Måske er du også interesseret i

Besøg Cecilie's i City2 og prøv kræfter med minigolf, bowling, spil mm.

Cecilie's

Cecilie’s leverer underholdning og sjov til hele familien, vennerne eller det næste firmaarrangement.

Smør & Brød er en klassisk smørrebrødsbod. Her smøres alt på friskbagt, økologisk rugbrød, og alt laves fra bunden.

Smør & Brød

Smør & Brød er en klassisk smørrebrødsbod. Her smøres alt på friskbagt, økologisk rugbrød, og alt laves fra bunden. Her fortolkes de skønne, danske mad og frokosttraditioner, serveret på et godt stykke brød og gerne med et godt glas øl og akvavit. Er du mere til et køligt glas vin eller økologisk most/sodavand, så har butikken også det.

Parma & Pasta serverer autentisk italiensk mad med masser af italienske specialiteter og lækkerier.

Parma & Pasta

Parma & Pasta serverer autentisk italiensk mad med masser af italienske specialiteter og lækkerier. Parma-området i det nordliste Italien er kendt som ”Food Valley” på grund af sin unikke gastronomiske kultur. Hos Parma & Pasta kan du smage frisk, hjemmelavet ravioli, samt frisk pasta med hjemmelavet italiensk sauce.

The Bagel House - bagels, sandwicher, friskpresset juice, wraps, salater og meget mere!

The Bagel House

The Bagel House i City2 er din sunde takeaway løsning i Taastrup. Her finder du de klassiske bagels efter amerikanske forskrift, men fyldt med sunde ingredienser og friske råvarer. Udover velsmagende bagels i mange varianter, kan du hos The Bagel House få sandwicher, friskpresset juice, wraps, salater, milkshakes, sunde snacks, børnemåltider og meget mere.

Tilbud fra Nordisk Film Biografer

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: