Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Nordisk film biografer 

Biografen i City2 er byens hyggeligste biograf! Tag din veninde, kæreste eller familie med i biografen i City2, hvor der er massevis af film at vælge imellem.
Vi byder på en sjov og underholdende dag med alt hvad der hører til en god biograftur: Popcorn i spandevis, slik og snacks fra dine favoritmærker og selvfølgelig en kæmpestor sodavand, til at skylle det hele ned med.

Biografen i City2 viser alle de nye og populære film, som du bare skal se og i alle genrer – så der skal nok være en film til netop din smag.

HØJE TAASTRUP BIOGRAF – DIN PERSONLIGE FAVORITBIOGRAF I CITY2

Høje Taastrup Biograf i City2, er en del af Nordisk Film Biografer med over 1.000 sæder fordelt på syv sale. Vi viser alle de nye og populære film, som du bare må se, i en moderne biograf.
Så tag enten din veninde, kæreste eller hele familien med under armen til den helt nye film, som alle dine venner snakker om i Høje Taastrup Bio i City2!

Høje Taastrup Bio i City2 tilbyder desuden også Babybio hver første torsdag i måneden kl. 12.00 (der kan være ændringer ved skoleferier mm.), med adgang til puslebord, mikrobølgeovn samt gratis kaffe og the. Derudover tilbyder Høje Taastrup Bio også SeniorBio hver første onsdag i måneden kl.14.00, hvor der serveres gratis kaffe og kage.

Endelig, så har City2 3.000 gratis p-pladser, så du kan roligt parkere din bil og nyde filmen.

Åbningstider 

Biografen åbner 30 min. før første forestilling.
Der er 4 timers tidsbegrænsning på parkeringspladsen, men du kan helt gratis forlænge din parkering på skærmene der er opsat i Informationen og ved biografen.

Hos Biografen sørger de for at spritte af mellem hver forestilling.


Information

BabyBio

Hver sidste torsdag i måneden kl. 12.00. Puslebord, mikrobølgeovn samt gratis kaffe/the vil være tilstede.
Ændringer i programmet kan forekomme i ferier m.m.

SeniorBio

Hver første onsdag i måneden kl. 14.00. Til filmen serveres der gratis kaffe og kage fra kl. 13.30
Ændringer i programmet kan forekomme i ferier m.m.

Billetpriser

Standard billet: 110 kr.
Børne billet: 90 kr.
Senior billet: 90 kr. (gælder mandag – fredag før kl. 17.00)                             
Der kan forekomme tillæg på ovenstående billetpriser. Dette kan skyldes sædevalg (luksussæder), 3D, forlænget spilletid og ved særlige titler/events.

Få rabat på din billet
Spar 10 kr. pr. billet købt online. Gælder kun for BIOPLUS medlemmer.
Rabatten gælder ikke på enkelte typer af events, og kan ikke kombineres med andre rabatordninger (ex. Telia Tirsdag og Biografklub Danmark). Ved indløsning af gavebilletter, gælder rabatten ikke på eventuelle filmtillæg.
Bliv medlem af BIOPLUS her.

Ledsagerordning for handicappede

Nordisk Film Biografer er en del af ledsagerordningen. Det betyder, at en handicappet der har behov for en hjælper, kan få denne gratis med i biografen mod fremvisning af et gyldigt ledsagerkort. Handicappede og ledsagere kan reservere billetter ved at kontakte support. Da vores medarbejdere ikke er kvalificerede til at vurdere dit handicap, beder vi dig medbringe et gyldigt ledsagerkort. Har du ikke et ledsagerkort, kan du rekvirere et hos Dansk Handicaps brugerservice: www.handicap.dk/brugerservice/ledsagerkort

Kørestilspladser

Hvis du ønsker at bestille en kørestolsplads, kan dette gøres via telefonisk kontakt. Du kan finde vores kontaktoplysninger her.

Teleslynge

Teleslynge er tilgængelig i sal 1, 3, 4, 5, 6 og 7

Glemte sager

I tilfælde af glemte sager kan du kontakte support. Alternativt er man velkommen til at henvende sig i billetsalget.


Tilbud fra Nordisk Film Biografer

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: