BØGER OG LEGETØJ I CITY2

Mangler du en god bog til din næste ferie eller de mørke vintermåneder? Eller skal de mindste forkæles med noget fedt legetøj? I City2 finder du et væld af gode bøger og skønt legetøj til børn og voksne, der kan sætte godt gang i hyggen og fantasien.

Slip dit indre barn løs med en fantastisk malebog for voksne eller et fedt byggesæt i Lego for voksne. Du kan også gå på jagt i børnehøjde efter skønne børnebøger, Paw Patrol legetøj og meget andet i vores legetøjs- og bogbutikker i City2.

Stort udvalg af legetøj i Taastrup – alt i babylegetøj og børnelegetøj

Det kan være ufatteligt svært at finde på gode gaver til børn. I City2 finder du flere butikker, der byder på god inspiration, så du kommer hjem med den helt rigtige gave til baby, barn eller teenager. Få gang i fantasien med et besøg i City2, hvor der er masser af godt babylegetøj og børnelegetøj. Spørg endelig vores personale, hvis du har brug for rådgivning eller tag barnet i hånden og besøg vores bog- og legetøjsbutikker. De vil elske selv at vælge fra hylderne.

Smut forbi Kids Coolshop i City2 for et stort udvalg af legetøj og andre børnesager, besøg finurlige Flying Tiger eller find legetøjsafdelingen i Føtex. Her kan du finde alt hjertet begærer, uanset om du leder efter legetøj til en baby, Gurli Gris legetøj i gave til en 3-årig eller skønne krea ting til større børn.

Store som små elsker som regel en god historie, så husk endelig at kigge i Bog & Idé eller bogafdelingen i Føtex efter en skøn børnebog. Find alt fra billedbøger, letlæselige bøger og tegneserier. Der er utallige genrer at vælge fra, så du er sikker på at det fanger barnets interesse. Har du svært ved at vælge, så er klassikere fra din egen barndom altid skønne at give videre.

Se også vores butikker med baby og børnetøj, hvis det helst skal være en blød pakke.

Masser af populære bøger i City2

Elsker du at give dig hen til den nyeste krimi på markedet eller leder du mere efter hjerneføde? I vores bogbutikker i City2 finder du bøger i alle genrer, så der er med garanti en bog, der falder i din smag - uanset om du er videbegærlig og foretrækker faglitteratur eller mest leder efter underholdning og hyggeligt tidsfordriv i form af skønlitteratur.

Du kan finde alt fra de nyeste skud fra stammen i litteratur-verden til populære værker og tidløse klassikere. Køb dine Harry Potter bøger og Jussi Adler Bøger her i Taastrup i vores bogbutik, Bog & Idé eller gå på opdagelse i bogafdelingen i Føtex.

Bøger er skønne at give i gave. Så mangler du en gave til kæresten eller ham, der har alt, er der hjælp at hente i City2. Kom ind og bliv inspireret af de mange nye bøger på hylderne eller bed vores ansatte i bogbutikken om råd. Vi har masser af gode boganbefalinger, uanset om du leder efter en gave til en habil læsehest eller er helt på bar bund.


Måske du også kunne være interesseret i

Børnetøj og udstyr til børn i City2

Børn

I City2 kan du finde børnetøj i alle former, farver, størrelser og motiver. Vi har et stort udvalg af babytøj og tøj til børn. Se udvalget af børnetøj her!

Dametøj i City2

Dametøj

Du kan shoppe fantastisk og lækkert dametøj i City2, hvor vi har samlet et stort udvalg af alle de populære brands og butikker under ét og samme tag. Vi har taget oplevelsen og følelsen af shopping til et nyt niveau i City2, hvor du kan gå fra butik til butik og finde en masse lækkert tøj til kvinder.

Herretøj i City2

Herretøj

Er du på udkig efter herretøj? Vores herretøjsbutikker i City2 har et fantastisk udvalg af lækkert og stilrent tøj til mænd. Læs mere om herretøj her!

Sport & Fritid i City2

Sport & Fritid

Er du på udkig efter nyt sportstøj eller nyt sportsudstyr? I City2 har vi et stort udvalg af fantastisk tilbehør og udstyr i alt fra fodbold og atletik til hobbyprojekter og bøger. Sport og fritid dækker vidt og bredt og vi har derfor skabt vores udvalg af butikker, så du kan finde sportstøj og udstyr, der passer til din hverdag.

Se alle butikker her