OPTIKER - FÅ HJÆLP TIL DIT SYN I CITY2

Er du på udkig efter en optiker i Taastrup? Så er City2 det rette sted for dig, hvor du kan få foretaget alt fra synstest og tjek af kontaktlinser til køb af nye briller eller solbriller. Vores optikere i City2 står klar til at hjælpe og rådgive dig med dit syn og valg af briller.

Optikerne i City2 deler gerne ud af deres ekspertviden, så du kan gå derfra med en masse viden og ro i sindet. Det gælder både, hvis du er på udkig efter briller, kontaktlinser, solbriller eller solbriller med styrke. Vores optikere i City2 er klar til at foretage en synstest på dig, så du går derfra med lige præcis de briller kontaktlinser, der passer til dine behov.

 

Vi har samlet to af de bedste optikere i Danmark, der er klar til at rådgive, foretage synsprøver, slibe og montere brilleglas og fremfor alt levere en personlig service, hvor du altid føler dig i centrum og i sikre hænder.

Service og vejledning er altid i højsædet hos vores optikere i City2. De tager sig tid til at vejlede dig og ærligheden skinner igennem hele processen. Du er ikke ”blot” en kunde hos vores optikere – du fortjener det bedste syn, du kan få. Derfor bliver du og dit syn altid taget seriøst i City2.

Find brillestel i alle former og farver hos dine lokale optikere i Taastrup

Optikerne i City2 fører et stort og lækkert udvalg af brillestel og tilbehør til briller. Du kan derfor finde brillestel i forskellige farver, former, materialer og mønstre. Det betyder, at du med garanti kan finde nogle brillestel, der passer til din stil og din personlighed.

Det er vigtigt for optikerne i City2, at du får et par briller, der er skabt på en perfekt balance mellem form, materialer og design. Dine briller og solbriller skal være et ekstra udtryk for din personlighed og passe til dig og din stil.

Udover at give dig et ekstra skub på vej mod et fejlfrit syn, skal dine briller eller kontaktlinser også give dig en unik følelse af velvære og selvsikkerhed. Vores optikere er særlige i deres professionelle og personlige vejledning, hvor du, dine behov og dine ønsker altid kommer i første række.

Besøg din lokale optiker i City2, bliv klogere på dit syn og find dit næste par briller, solbriller eller kontaktlinser.
Vi ses i City2.

 


Måske du også kunne være interesseret i

Skønhed & Pleje i City2

Skønhed & Pleje

I City2 kan du finde et fantastisk udvalg af produkter og services til personlig pleje. Du kan nemt og hurtigt gå fra butik til butik i centret og blive inspireret til selvforkælelse med personlig pleje i verdensklasse. Personlig pleje i City2 dækker over alt fra skønhedsprodukter til skønhedsbehandlinger.

Sport & Fritid i City2

Sport & Fritid

Er du på udkig efter nyt sportstøj eller nyt sportsudstyr? I City2 har vi et stort udvalg af fantastisk tilbehør og udstyr i alt fra fodbold og atletik til hobbyprojekter og bøger. Sport og fritid dækker vidt og bredt og vi har derfor skabt vores udvalg af butikker, så du kan finde sportstøj og udstyr, der passer til din hverdag.

Smykker & Accessories i City2

Smykker & Accessories

Er du på udkig efter en smykkebutik, der kan inspirere og rådgive dig med det perfekte smykke? Se vores smykkeforretninger og taskebutikker i City2 her!

Dametøj i City2

Dametøj

Du kan shoppe fantastisk og lækkert dametøj i City2, hvor vi har samlet et stort udvalg af alle de populære brands og butikker under ét og samme tag. Vi har taget oplevelsen og følelsen af shopping til et nyt niveau i City2, hvor du kan gå fra butik til butik og finde en masse lækkert tøj til kvinder.

Se alle butikker her