Tilbud fra Matas

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:


Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Matas i City2

­­­­Hos Matas i City2 finder du alt, hvad du skal bruge inden for en række kategorier. Vi er din foretrukne materialist i Taastrup, og vi er dit go-to-sted, når du skal tanke op på skønhedsprodukter. Vores smilende og kompetente personale står klar til at vejlede og rådgive dig omkring alle vores produkter, så du kommer hjem med det helt rigtige, til dit behov.

Find os på plan 2 i City2.

Matas åbningstider i City 2

Vores Matas butik åbner i langt de fleste tilfælde klokken 10-19 i hverdagene og klokken 10-17 i weekenden. Vores åbningstider kan selvfølgelig variere i forhold til Matas black week, helligdage, påske, jul og nytår.

Har Matas åbent? Hvornår lukker Matas?

Check altid Matas åbningstider her på siden. Du finder ugens aktuelle åbningstider for Matas i Taastrup – City2 øverst til venstre.

Matas – et mekka, når du skal købe gave

Er du i tvivl om, hvad du skal købe til Mors dag, eller er det din kærestes julegave, der driller? Kom ned i Matas og bliv inspireret. Langt de fleste bliver glade for lidt selvforkælelse – uanset om det er i form af en god Matas parfume, hudpleje, skægolie eller andet. Har du svært ved at finde inspiration, så hiv fat i en af vores skønne ansatte. De kender vores sortiment og Matas produkter bedre end nogen andre og kan hjælpe dig med at brainstorme. Du kan altid finde en god gave i vores Matas City2.

Skønne Matas gaveæsker

Det er altid en ekstravagant fornemmelse at modtage en gaveæske. Udover at du får mere for pengene, så giver du også en fuld oplevelse til gavemodtageren. En hel ny hudplejerutine, sæt med flere trin hårpleje eller et lille udvalg af parfume i én gave. Kender du din kærestes, søsters eller venindes yndlingsbrand, så er det en sand no-brainer. Køb et sæt med et favoritprodukt, som hun tit bruger og lad de øvrige elementer være en ny oplevelse. Vi har altid et lækkert udvalg af gaveæsker – kom ned og se!

Matas gavekort, når du er helt på bar bund

Et gavekort er altid en sikker vinder. Især, hvis du finder det svært at udvælge noget til din unge niece eller nevø – eller hvis de ønsker sig Matas produkter, der ligger over gavebudgettet. Vi kan hurtigt og nemt oprette et gavekort og pakke det fint ind med nogle fine prøver. Så kan fødselaren eller konfirmanden blive inspireret til deres næste køb.

Ekstra forkælelse til jul - Matas julekalender

Matas har et rigtigt fint udvalg af julekalendere frem til december. De slår den klassiske julekalender med chokolade med banelængder! Skal din partner eller familiemedlem have lidt ekstra kærlighed op til jul? Så er en Matas julekalender en enormt fin og eftertænksom gave. Vi har altid et bredt udvalg af brands - så kom ned i Matas Taastrup i City 2.

Stort udvalg af Matas produkter

Hos os finder du altid et bredt og dybt sortiment af varer indenfor kategorierne: hudpleje, dufte, makeup, hår, helse, sundhed, medicin, pleje, bolig, livsstil, graviditet og børn. Vi har noget til kvinder og mænd – og alt derimellem.

En Matas parfume til enhver lejlighed

Det er altid dejligt, når du kan forlade hjemmet, mens du føler dig på toppen af verden. Hos Matas i City2 mener vi, at den rette duft kan være med til at skabe denne følelse – uanset om du er til en stærk og kraftfuld duft eller en mild og sød duft. Vi forhandler parfumer og deodoranter til ham og hende i forskellige størrelser og til forskellige begivenheder.

Uanset om du er på jagt efter en god og langtidsholdbar deodorant til hverdagen, en lækker parfume til særlige lejligheder eller parfumer, der fungerer til alt, finder du det hos os. Vi har både de lette Eau de Toilette og de tungere Eau de Parfum, ligesom vi har deo i både roll-on og spray.

Makeup og hudpleje

Skal øjnene piftes op med lidt mascara eller en flot eyeliner? Skal læberne have en flot farve eller skal huden udjævnes med en foundation, der ligger flot? Uanset hvad du skal bruge makeup til, har vi alt, du skal bruge til at skabe det helt rette look. Hos Matas i City2 finder du alt til ansigtet, øjnene, læberne, neglene og alt tilbehør dertil. Vi forhandler også makeup til mænd.

Intet look er komplet uden en solid hudplejerutine, der ligger bagved. Det er vigtigt at fugte og pleje din hud, så den altid er mættet og stråler på den helt rigtige måde, der får dig til at føle dig velplejet og selvsikker. Hos Matas i City2 har vi alt, du skal bruge indenfor hudpleje til krop og ansigt. Vi forhandler både lækre ansigtscremer, serum, bodylotion, bodycreme, øjencreme, produkter til problemhud, solbeskyttelse, masker, renseprodukter og meget mere.

Hårfarve, saltvandsspray og hårkur – find det hele hos os

Trænger du til en ny hårfarve, skal håret styles eller bare plejes? Hos Matas i City2 kan du få alt til håret, uanset om du er på udkig efter en ny flot hårfarve, redskaber til at style, tilbehør til håret eller produkter, der kan pleje håret i dybden.

Vi forhandler hårprodukter som shampoo, balsam, hårkur, hårolie, hårserum, hovedbundspleje samt dermatologisk hårpleje fra en lang række mærker. Vi har også styling-produkter som hårlak, hårvoks, hårgelé, tørshampoo, saltvandsspray, heat protection og produkter til krøllet hår.

Medicin og personlig pleje

I Matas i Taastrup finder du også håndkøbsmedicin og produkter til personlig pleje. Vi forhandler både sprit, bandager, hygiejneprodukter, termometre og produkter til lus, forkølelse, flåter, lopper og mod transportsyge.

Vores personale er uddannet indenfor alle vores produkter og du kan derfor trygt spørge dem til råds, hvis der er noget du er i tvivl om, når det kommer til medicin og produkter til personlig pleje.