Tilbud fra Bog & idé

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:


Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Bog & Idé 

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde – Her finder du alt indenfor bøger, kontorartikler, spil, fritidsaktiviteter og gaveartikler. Du finder de nyeste trends og bedste forfattere inden for alt fra krimi, romantik, drama, rejselitteratur, biografier, børnebøger, opslagsværker og meget mere. Alle de nye bøger og bestsellers finder du hos Bog & ide.

VITAMINER TIL HJERNEN I CITY2

Bog & idé er en sammenslutning af boghandlere, som har eksisteret siden 1988. Her finder du det største udvalg af bøger, og hvis ikke lige den bog du leder efter er i vores butik, så kan den helt sikkert bestilles hjem fra en af de 90 andre butikker over hele landet.

Du finder også et bredt udvalg af kontorartikler, papir, mapper, kuglepenne, blyanter og andet tilbehør til både arbejde og hjemmet. Og så selvfølgelig alt det praktiske til skolestart. Her er alt fra penalhus og skoletaske, sjove og lærerige spil og øvehæfter til de mindste.

En medarbejder står klar til at hjælpe dig godt på vej, om det er til skolestart, sommerferielæsning eller noget helt tredje. Find Bog og idé på plan 3 i City2 lige ved grøn indgang.

POSTBUTIKKEN I BOG & IDÉ

I postbutikken i City2 kan du hente og aflevere dine pakker.

Flere og flere køber i dag deres varer online. Med postbutikken i City2 kan du hente og aflevere dine pakker, samtidig med din øvrige shopping, lige når det passer dig. I takt med at flere og flere benytter sig af nethandel, er der kommet en øget efterspørgsel på at hente og forsende pakker, og City2 vil gerne være med til at gøre det så let som muligt.

Kunder kan hente pakker, sende breve og pakker, samt købe frimærker og pakkeporto i butikken i hele Bog & Ide’s åbningstid alle ugens dage.

Du finder postbutikken i Bog & Ide på plan 3 i City2.