BØRNETØJ OG UDSTYR TIL BØRN OG BABYER

Find børnetøj til alle årstider i City2

Er du på udkig efter tøj til de mindste? I City2 kan du finde børnetøj og babytøj og opleve et væld af fantastiske former og farver i tøjet til de mindste. Under inspirerende rammer i City2 kan du finde tøj til børn og børnesko og klæde de mindste på i tøj, der passer perfekt.
Du kan finde børnetøj i børnenes yndlingsfarver og yndlingsmønstre og finde børnetøj i materialer, der passer til deres bevægelser og udforskninger.

I City2 kan du et opleve et fantastisk udvalg af babytøj og børnetøj og du kan finde alt fra søde kjoler og seje bukser til lækre børnesko og dejlige trøjer. Du kan med rette tage dit barn med i City2 og blive inspireret af det fantastiske udvalg af babytøj, børnetøj, baby og børnesko.

 

I vores børnetøjsbutikker kan du også finde accessories til børn, barnevogne, sutter og andre uundværlige ting til de mindste. Det betyder, at du kan få klaret hele indkøbet og shoppingen til de mindste i City2.
I vores børnetøjsbutikker kan du også finde økologisk børnetøj, der er fremstillet uden brugen af skadelige kemikalier og andet, der har negativ indflydelse på dit barn.

Moderigtigt børnetøj og babytøj til alle lejligheder

I City2 kan du finde moderigtigt børnetøj og babytøj, der passer til enhver lejlighed.
Er det tid til at konfirmationer, barnedåb, bryllupper eller fødselsdage og skal de mindste i familien være klædt på til festlighederne? Du kan finde tøj til børn fra flere af de største mærker i City2.

Er tiden kommet til de store oplevelser i haven, i gården eller ude i naturen?
Eller bider det danske vejr fra sig og indbyder på alt fra shorts og t-shirts til flyverdragt og vanter?
Måske er tiden kommet til den ”vilde leg” med venner og familie, hvor tøjet gerne må være slidstærk og holdbart, samtidig med at det er åndbart? Så kan hele familien nyde en tur i haven eller i skoven.

Børnetøjsbutikkerne i City2 er altid på forkant med det skiftende vejr i Danmark og du kan være sikker på, at der er børnetøj til enhver lejlighed. Det betyder, at du også kan finde regntøj og andet tøj til de mindste, der egner sig perfekt til et aktivt børneliv med udendørsleg og hoppen i vandpytter.

Tag en tur til City2 og klæd de mindste på fra top til tå med børnetøj og børnesko.

Vi ses i City2 til et hav af oplevelser i fantastiske og børnevenlige rammer.

 


Måske du også kunne være interesseret i

Bøger og legetøj | Find masser af gode bøger & legetøj i City2

Bøger & Legetøj

Mangler du en god bog eller fedt legetøj til børn? Kom forbi City2 og bliv inspireret af vores brede udvalg. Find bøger og legetøj i City2 her.

Dametøj i City2

Dametøj

Du kan shoppe fantastisk og lækkert dametøj i City2, hvor vi har samlet et stort udvalg af alle de populære brands og butikker under ét og samme tag. Vi har taget oplevelsen og følelsen af shopping til et nyt niveau i City2, hvor du kan gå fra butik til butik og finde en masse lækkert tøj til kvinder.

Herretøj i City2

Herretøj

Er du på udkig efter herretøj? Vores herretøjsbutikker i City2 har et fantastisk udvalg af lækkert og stilrent tøj til mænd. Læs mere om herretøj her!

Boligudstyr og interiør i City2

Bolig

I City2 har vi et stort udvalg af fantastiske boligbutikker, der alle er klar med rådgivning og inspiration til indretning af din bolig. Se mere her!

Se alle butikker her