Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Køkken&Hjem - Gode ting til lave priser

Hos Køkken&Hjem i City2 finder du enkle, funktionelle og gode hverdagsprodukter – til meget billige penge! Køkken&Hjem har i mange år udviklet deres idé og koncept, der består af at tilbyde deres kunder gode ting til lave priser. Fokus er altså ikke på mærkevare, men på kundernes behov og ønsker til hverdagen.

Få mere for pengene hos Køkken&Hjem

Køkken&Hjem er en såkaldt branding-løs isenkræmmer. Det betyder, at fokus er på kvalitet fremfor brand og mærkevare. Produkterne indkøbes så vidt muligt direkte fra producenten – på den måde kan Køkken&Hjem tilbyde produkter til gode og billige priser!

Fleksible aftaler – fleksibelt sortiment

Hos Køkken&Hjem har man ikke en fast samarbejdsaftale med producenter. Dette er med til, at de kan tilbyde et fleksibelt sortiment, der kan variere i stor stil!

De produkter, der ikke er fast sortiment, kaldes Last-Minute produkter. Disse produkter sælges kun så længe lager haves, og kommer derfor ikke på lager igen - derfor skal man også være hurtig, når man ser noget, man ikke kan undvære!

Skab liv i hjemmet

Livet i hjemmet er endnu vigtigere end før. Det er her vi opholder os det meste af vores liv, og det er her vi skaber vores tryghed, rammer og fremtid. Derfor er det vigtigt at kunne skabe og investere i det hjem, som man ønsker, til overkommelige priser for alle. Hos Køkken&Hjem, er det lige præcis hvad de giver forbrugerne – lækre produkter, til billige priser. På den måde kan man imødekomme mange menneskers behov og ønsker, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hos Køkken&Hjem får du mulighed for at indrette dit hjem, så det bliver dit hjem. Her står personalet altid klar til at hjælpe og rådgive dig, når du skal købe nyt til dit hjem.

Besøg Køkken&Hjem i City2

Står du og mangler nyt til køkken og hjem? Om du mangler nye tallerkener, kopper eller krus, så kan du finde det hos Køkken&Hjem. Her står vi klar til at hjælpe dig med både stort og småt. Står du og skal flytte hjemmefra, eller har familien fået vokseværk, så er Køkken&Hjem stedet, hvor du kan få alt dette til en god pris.

Du finder butikken i City2 på plan 2, lige imellem Grøn og Blå Indgang. Find vej ved at se oversigtskortet nedenfor.

Butikken har åbent alle hverdage kl.10-19, lørdag kl.10-17 og søndag kl.11-17. Så du har god mulighed for at besøge butikken, når det passer dig!


Tilbud fra Køkken&hjem

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: