Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:30

Tirsdag

10:00-19:30

Onsdag

10:00-19:30

Torsdag

10:00-19:30

Fredag

10:00-19:30

Lørdag

10:30-15:00

Søndag

10:30-15:00

Åbningstider

Smør & Brød

Smør & Brød er en klassisk smørrebrødsbod. Her smøres alt på friskbagt, økologisk rugbrød, og alt laves fra bunden. Her fortolkes de skønne, danske mad og frokosttraditioner, serveret på et godt stykke brød og gerne med et godt glas øl og akvavit. Er du mere til et køligt glas vin eller økologisk most/sodavand, så har butikken også det.

LÆKKERT SMØRREBRØD I CITY2, TAASTRUP

Smør & Brød tager udgangspunkt i smørrebrødet morgen, middag og aften. Håndmadder og gourmetstykker er lavet ud fra årstidens råvarer med fokus på dyrenes oprindelse og havets friske leverancer. Gourmet-stykkerne smøres, mens du i dejlige stilfulde omgivelse kan lade roen sænke sig efter en skøn shoppetur eller inden en tur i biografen. Håndmadder, stegte frikadeller og flæskestegssandwich kan både nydes i Staderne eller tages med som take away.

Hos Smør & Brød tilbydes også frokostordninger, catering og selskaber med privat kok. Der kan stiles an til alt fra afslappet, grillparty, konfirmationsfest eller en gastronomisk 8-retters portionsanrettet menu.

MASTERCHEF, BESTSELLER KOGEBOG OG GOURMET SMØRREBRØD

Ejer af Smør&Brød og madpassionist Laila Celikkol er født og opvokset i jylland. Hun er en jordnær kvinde med et stort mad hjerte. Hun har boet i Taastrup de sidste mange år og har længe haft en drøm om at åbne sit eget sted i lokalområdet, hvor hun kan forkæle andre med sin lækre mad. Laila har i flere år delt ud af sine køkken kreationer på hendes private madblog “Gastrosita”.

Lailas madpassion forblev ikke bare hjemme i det private køkken. Kreativiteten og passionen for at dele sin mad med andre mennesker bragte Laila ud i større køkkener, hvor hun har vist sine evner med maden frem. Hun har ikke blot givet velsmag og underholdning til seerne i et af danmarks største madprogrammer “Masterchef” hvor hun var blandt finalisterne og deltog i 2 af seriens programmer.

Hun har også hjulpet utallige kvinder og mænd med deres rejse mod et vægttab. Laila har udviklet alle opskrifterne der er at finde i den velkendte kogebog “Festlige retter med SENSE”, fra den populære SENSE KUREN, og lå på bestseller listen i hele 8 uger. Der er derfor ingen tvivl om at det smørrebrød og mad du vil opleve hos Smør&Brød er fuld af smag og kvalitet fra en erfaren madpassionist.


Tilbud fra Smør & Brød

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:Andre spisesteder i centret

Thaimad i City2

Arhaan Thai

Arhaan Thai åbnede i 2018 i City 2. I restauranten møder du vores dygtige team, som altid stræber efter at levere en autentisk madoplevelse, om du vælger at nyde din Rød Karry, Pad Thai, forårsruller eller anden mad i vores Thai restaurant, få din takeaway leveret, eller afhenter dit måltid i butikken. Vi ser frem til at møde dig!

Bubble tea, softice

Bubble House

Velkommen til ‘Bubble House’ – en spændende ny butik i Staderne i City2! Her kan du få stillet din lækkersult med alt fra candyfloss og softice til slik og slushice. Du finder også den meget populære ‘Bubble tea’ i mange forskellige smagsvarianter!

Café A i City2, Taastrup

Café A

Café A i Taastrup byder på høj kvalitet til lave priser i Vestegnens største shopping center – City 2. Her serveres brunch, frokost og aftenmenu, og som noget helt nyt tilbyder vi lækre cheesecakes til din kaffe.

Leder du efter et pusterum i din shoppetur eller en lækker frokost med veninderne? Så kig forbi Café Crema i City2. Café Crema er en hyggelig fransk og italiensk inspireret café og restaurant på plan 1 i City2, Taastrup. Ambitionen er at skabe et sted med

Café Crema

Leder du efter et pusterum i din shoppetur eller en lækker frokost med veninderne? Så kig forbi Café Crema i City2. Café Crema er en hyggelig fransk og italiensk inspireret café og restaurant på plan 1 i City2, Taastrup. Ambitionen er at skabe et sted med masser af personlighed og sjæl.

Se alle spisesteder her