Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Café A i City2

Hos Café A i City2 finder du et madunivers ud over det sædvanlige. Maden hos Café A er ikke kun inspireret af ét verdenskøkken, men flere hvilket betyder, at du som sulten kunde kan finde noget uanset, hvad du er til. Hvis du er til italiensk, asiatisk, fransk, tysk eller amerikansk, så har Café A noget, der kan få munden til at løbe i vand. 

Café A i Høje Taastrup tilbyder høj kvalitet til lave priser, hvor alle kan være med. Du finder klassisk cafémad til lave priser, samt andre lækre specialiteter. Café A i City2 tilbyder både brunch-, frokost- og aftenmenu, hvor priserne starter fra 59 kroner. Alle retterne er inklusiv fri salatbar og hvis du bestiller en kop kaffe, så får du tilmed et gratis stykke cheesecake med.

Menukortet er simpelt, enkelt og ikke for bredt – der er noget for alle, uden at du bliver overvældet. Café A benytter sig udelukkende af friske råvarer, så uanset hvilket verdenskøkken du vælger, så er du garanteret en god smagsoplevelse. Personalet hos Café A vil tage imod dig med et smil på læben og gøre sit ypperste for, at du får en god service og en dejlig oplevelse.

På det varierende menukort finder du både almindelig cafémad som lækre sandwiches, gode burgere og specialiteter såsom nachos og snackkurve. Du finder også forskellige pasta- og kødretter, hvis du hellere vil over i de mere tunge retter. Café A tilbyder selvfølgelig også børnemenuer, så de helt små også kan være med. 

Er du ikke til kød eller mejeriprodukter, så finder du også et væld af veganske og vegetariske retter hos Café A. Uanset om det er en helt almindelig salat, en vegansk burger eller en poke bowl du er til, så kan du finde det hos Café A. Du finder også specialiteter som quesadilla, oksegryde og kylling-karrygryde på menukortet.

Du finder selvfølgelig også et stort udvalg af både varme og kolde drikke hos Café A i Taastrup. Hvis du er til de varme drikke, så tilbyder Café A et stort udvalg af kaffe, og du finder derudover også varm kakao, te, irish coffee og varm hyldeblomst på menuen. Er det mere de kolde drikke du er til, så finder du både vin, øl, cocktails, iste, iskaffe, juice, milkshakes og specialiteter som deres ”Frozen Lemonade”, ”Frozen Mango” og ”Frozen Passion” på menukortet.

Et spisested for alle

Den første Café A åbnede dørene i 2013 og siden da har medarbejderne hver dag taget imod glade kunder, som kom forbi for at nyde et lækkert måltid mad, en kop kaffe eller en anden forfriskning. Café A-konceptet vægter afslapning og afstresning højt, og du finder derfor et afslappet kaffe- og spisested på caféerne rundt omkring i landet.

I City2 finder du Café A på Plan 2 ved Rød Indgang lige ved siden af Jerry’s. Udover Taastrup, så finder du også Café A i Kolding, Ishøj, Glostrup, Herlev, Solrød, Amager, Ordrup og Hvidovre – de ni caféer er altså fordelt på både Jylland og Sjælland. På app’en kan du hele tiden holde dig opdateret på de forskellige cafeers åbningstider, menuer og meget mere. Hvis du henter app’en tilbyder Café A 50% i rabat på alle retter alle dage. Derudover kan du holde øje med rabatkuponer i Lokalavisen Taastrup.


Tilbud fra Café A

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:Andre spisesteder i centret

Leder du efter et pusterum i din shoppetur eller en lækker frokost med veninderne? Så kig forbi Café Crema i City2. Café Crema er en hyggelig fransk og italiensk inspireret café og restaurant på plan 1 i City2, Taastrup. Ambitionen er at skabe et sted med

Café Crema

Leder du efter et pusterum i din shoppetur eller en lækker frokost med veninderne? Så kig forbi Café Crema i City2. Café Crema er en hyggelig fransk og italiensk inspireret café og restaurant på plan 1 i City2, Taastrup. Ambitionen er at skabe et sted med masser af personlighed og sjæl.

Besøg Cecilie's i City2 og prøv kræfter med minigolf, bowling, spil mm.

Cecilie's

Cecilie’s leverer underholdning og sjov til hele familien, vennerne eller det næste firmaarrangement.

Shawarma fås alle steder, men sjældent af så høj kvalitet som hos City Kebab. Her skærer de selv kødet, marinerer det og steger det skånsomt foran gæsterne. Hos City Kebab har de formået at lave nogle af landets mest kendte fastfoodprodukter om til slowfo

City Kebab

Shawarma fås alle steder, men sjældent af så høj kvalitet som hos City Kebab. Her skærer de selv kødet, marinerer det og steger det skånsomt foran gæsterne. Hos City Kebab har de formået at lave nogle af landets mest kendte fastfoodprodukter om til slowfood. Hos City Kebab House i City2 serveres der klassisk tyrkisk kebab, falafel, kylling og salat. Besøg City Kebab House på plan 2 i City2.

Espresso House i City2

Espresso House

Hos Espresso House elsker de kaffe mere end noget andet, og i coffee shoppen finder du flere forskellige, spændende kombinationer af kaffe, der primært baseres på kædens egen espressoblend. Baristaerne serverer dog også mere end bare kaffe, for eksempel den mørke chokolade brygget på chokolade fra belgiske Callebaut, den populære Chailatte eller te af højeste kvalitet. Man behøver ikke elske kaffe for at finde en favorit hos dem!

Se alle spisesteder her