Spisesteder

Besøg Café A i City2
Besøg Café Crema i City2
Besøg City Kebab i City2
Besøg Espresso House i City2

Husk Coronapas, hvis du skal spise i City2

Husk at medbringe dit Coronapas, hvis du planlægger at spise et lækkert måltid hos en af City2’s mange spisesteder (fra 15 år og op).

Gælder ikke, hvis du henter take away.

 

Spisesteder i City2 – En madverden uden lige

Leder du efter lækre spisesteder eller fantastiske restauranter i Taastrup?
I City2 kan du finde alt fra hyggelige caféer, fantastiske pastasteder, skønne kaffebarer og lidt til den søde tand.

Spisestederne i City2 er klar til at hjælpe dig, hvis du skal have stillet den lille sult eller nyde en lækker middag. Noget af det mest fantastiske i City2 er blandingen af spisesteder, caféer og restauranter og centrets hyggelige omgivelser. Det skaber en fantastisk atmosfære og gør det endnu bedre at nyde den lækre mad.

Alle spisestederne i City2 bærer samme høje kvalitet og service, så du kan nyde din mad og drikke under formidable omgivelser og blive serviceret af fantastisk personale. Personale, der altid er klar til at hjælpe dig med alt fra bestillinger til gode råd fra menuen.

Du kan både nyde et lækkert og velfortjent måltid eller en sandwich på restauranterne eller eksempelvis tage din sandwich med på farten eller din kaffe to-go. Uanset hvad du foretrækker, vil du altid opleve samme sjæl, energi og kvalitet i maden. Det er blot noget af dét, der gør restauranterne i City2 til en fantastisk oplevelse.

Restauranter i Taastrup – Forkæl maven med lækker mad

Restauranterne og caféerne i City2 er det perfekte afbræk fra din indkøbstur og giver dig en behagelig, velsmagende og velfortjent pause mellem din shopping.
Udvalget af spisesteder er nøje valgt og sammensat, så du med garanti kan finde noget, der vil stille din sult og give dig en dejlig pause.

Du har mulighed for at nyde en lækker kop kaffe fra Espresso House. Hvis du har lyst til en lækker pastaret, kan du besøge Parma & Pasta.
Har du derimod lyst til frisk og lækker sushi, kan du besøge Sachi Sushi.

Kalder din mave på klassisk og lækkert smørrebrød, kan du med rette besøge Smør & Brød og hvis du vil stille sulten med en lækker kebab eller shawarma, kan du kigge forbi City Kebab House.
Har du lyst til en lækker buffet og lækker cafémad, kan du besøge Dalle Valle. Den lækreste italienske pizza får du i Pizza & Brød, der har både klassiske og specielle pizzaer på menuen.

Vil du have en oplevelse med bowling, mad og minigolf bør du besøge Cecilies som er 5800 m2 underholdning for hele familien.

Hvis du derimod hungrer efter en fantastisk og lækker caféoplevelse, kan du enten besøge Café Crema med sit italienske og franske særpræg eller nyde en lækker brunch eller middag på Café A.

Udforsk spisestederne i City2 og forkæl dig selv – du har fortjent det.