Åbningstider denne uge

Mandag

09:30-22:00

Tirsdag

09:30-22:00

Onsdag

09:30-22:00

Torsdag

09:30-22:00

Fredag

09:30-22:00

Lørdag

09:30-22:00

Søndag

09:30-21:00

Åbningstider

Mad for hele familien - Café Crema i City2 i Taastrup - supper, sandwiches, pastaretter, fiskeretter, burgere, salater, pizza og kødretter!

Mad for enhver smag

Spis aftensmad hos Café Crema i City2 i Taastrup. Vælg mellem mange lækre retter på Cafåé Cremas menukort, og tag den med ro, de har længe åbent!

Aftensmad hos Café Crema

Spis brunch hos Café Crema i City2 i Taastrup - nyd en lækker brunchtallerken med din mor eller en ven/veninde.

Nyd en lækker brunch!


Tilbud fra Café Crema

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:Andre spisesteder i City2

Besøg Cecilie's i City2 og prøv kræfter med minigolf, bowling, spil mm.

Cecilie's

Cecilie’s leverer underholdning og sjov til hele familien, vennerne eller det næste firmaarrangement.

Shawarma fås alle steder, men sjældent af så høj kvalitet som hos City Kebab. Her skærer de selv kødet, marinerer det og steger det skånsomt foran gæsterne. Hos City Kebab har de formået at lave nogle af landets mest kendte fastfoodprodukter om til slowfo

City Kebab

Shawarma fås alle steder, men sjældent af så høj kvalitet som hos City Kebab. Her skærer de selv kødet, marinerer det og steger det skånsomt foran gæsterne. Hos City Kebab har de formået at lave nogle af landets mest kendte fastfoodprodukter om til slowfood. Hos City Kebab House i City2 serveres der klassisk tyrkisk kebab, falafel, kylling og salat. Besøg City Kebab House på plan 2 i City2.

Espresso House i City2

Espresso House

Hos Espresso House elsker de kaffe mere end noget andet, og i coffee shoppen finder du flere forskellige, spændende kombinationer af kaffe, der primært baseres på kædens egen espressoblend. Baristaerne serverer dog også mere end bare kaffe, for eksempel den mørke chokolade brygget på chokolade fra belgiske Callebaut, den populære Chailatte eller te af højeste kvalitet. Man behøver ikke elske kaffe for at finde en favorit hos dem!

Jerry's er en kiosk med et kæmpe udvalg af bland-selv slik, kaffe, blade med mere!

Jerry's

Jerry's er en kiosk med et kæmpe udvalg af bland-selv slik, skøn kaffe, blade, magasiner, slushice ,lune retter og meget mere!

Se alle spisesteder her