Åbningstider denne uge

Mandag

09:30-22:00

Tirsdag

09:30-22:00

Onsdag

09:30-22:00

Torsdag

09:30-22:00

Fredag

09:30-22:00

Lørdag

09:30-22:00

Søndag

09:30-22:00

Åbningstider

Café Crema i Taastrup

På Plan 1 finder du overfor Cecilie’s et fusionskøkken af en anden verden. Café Crema i Taastrup er en hyggelig café og restaurant, som er inspireret af det franske og italienske køkken. Her finder du alverdens spændende retter, som får munden til at løbe i vand, og som efterlader dig mæt og tilfreds.

Hvis du trænger til et pusterum fra shopping turen. Eller du og familien eller vennerne har behov for at få fyldt depoterne op efter en god omgang bowling eller minigolf hos Cecilie’s, så er Café Crema bestemt et besøg værd.

Hos Café Crema finder du mad til rimelige priser og en restaurant, der emmer af personlighed og sjæl. Personalet glæder sig til at tage imod dig, og vil gøre alt for at give dig en solid restaurantoplevelse. Med et smil på læben og højt humør sørges der for, at din aften forløber sig som smurt, og kokkene sørger for at retterne lever op til de højeste standarder. Også når det kommer til valg af råvarer og tilberedning. Uanset om du skal spise brunch, frokost eller aftensmad, så kan du altid forvente en hyggelig atmosfære og imødekommende betjening.

På menukortet finder du et bredt udvalg af fransk- og italiensk-inspirerede retter, som alle efterlader dig med følelsen af, at du lige har spist ren kærlighed. Café Crema tilbyder klassiske forretter, børneretter og desserter. Du finder også et stort udvalg af supper, sandwiches, pastaretter, fiskeretter, burgere, salater, pizza og kødretter – alle med rødder i de franske og italienske madlavningstraditioner.

Til både italiensk og fransk mad hører selvfølgelig vin, og du finder derfor også et stort vinudvalg hos Café Crema. Uanset om du er til rødvin, hvidvin, rosé eller champagne, så har Crema helt sikkert en drue, der passer til din gane. Og hvis vin ikke lige er sagen, finder du selvfølgelig også fadøl, øl på flaske, diverse kolde drikke såsom sodavand og vand, smoothies, spiritus og cocktails. Trænger du i stedet til lidt varme, så har Café Crema i City2 også et bredt udvalg, når det kommer til kaffe, varm kakao og te.

Brunch serveres hver dag mellem 9.30-14, mens frokost serveres mellem klokken 9.30-17. Hvis du ønsker at bestille bord eller hvis du har andre spørgsmål til Café Crema er du mere end velkommen til at kontakte personalet på telefon 43 71 44 77 eller via kontaktformularen på hjemmesiden.

Et fransk-italiensk fusionskøkken i City2

Det franske og italienske køkken er nogle af de mest kendte rundt omkring i verden, og vi kommer ikke udenom deres påvirkning – heller ikke når det kommer til vores madvaner herhjemme i Danmark.

Det italienske køkken er nok en af de madkulturer, der har påvirket os allermest. Køkkenet er kendt for sine velsmagende retter bestående af få, enkle og friske kvalitetsråvarer. Maden laves selvfølgelig helt fra bunden, så alle smagskomponenterne kommer til sin ret. Maden er i det italienske køkken en social og kulinarisk begivenhed, som skal samle hele familien og vennerne.

Det franske køkken er ofte kendetegnet ved fin mad til høje priser, men madkulturen er meget mere end det, og det kommer helt an på, hvilken region man befinder sig i. To af de vigtigste komponenter er selvfølgelig vinen og osten, som ikke kan undlades – netop derfor finder du et bredt udvalg af vine hos Café Crema i Taastrup.


Tilbud fra Café Crema

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:Andre spisesteder i centret

Besøg Cecilie's i City2 og prøv kræfter med minigolf, bowling, spil mm.

Cecilie's

Cecilie’s leverer underholdning og sjov til hele familien, vennerne eller det næste firmaarrangement.

Shawarma fås alle steder, men sjældent af så høj kvalitet som hos City Kebab. Her skærer de selv kødet, marinerer det og steger det skånsomt foran gæsterne. Hos City Kebab har de formået at lave nogle af landets mest kendte fastfoodprodukter om til slowfo

City Kebab

Shawarma fås alle steder, men sjældent af så høj kvalitet som hos City Kebab. Her skærer de selv kødet, marinerer det og steger det skånsomt foran gæsterne. Hos City Kebab har de formået at lave nogle af landets mest kendte fastfoodprodukter om til slowfood. Hos City Kebab House i City2 serveres der klassisk tyrkisk kebab, falafel, kylling og salat. Besøg City Kebab House på plan 2 i City2.

Espresso House i City2

Espresso House

Hos Espresso House elsker de kaffe mere end noget andet, og i coffee shoppen finder du flere forskellige, spændende kombinationer af kaffe, der primært baseres på kædens egen espressoblend. Baristaerne serverer dog også mere end bare kaffe, for eksempel den mørke chokolade brygget på chokolade fra belgiske Callebaut, den populære Chailatte eller te af højeste kvalitet. Man behøver ikke elske kaffe for at finde en favorit hos dem!

Jerry's er en kiosk med et kæmpe udvalg af bland-selv slik, kaffe, blade med mere!

Jerry's

Jerry's er en kiosk med et kæmpe udvalg af bland-selv slik, skøn kaffe, blade, magasiner, slushice ,lune retter og meget mere!

Se alle spisesteder her