Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Pizza & Brød i City2

Det var med stor glæde, da vi i 2020 kunne slå dørene op for Pizza & Brød i City2. Hos Pizza & Brød byder de blandt andet på lækre italienske pizzaer. Deres dygtige team står altid klar til at tage imod gæsterne med et smil. Hos Pizza & Brød kan du altid være sikker på at få en autentisk madoplevelse i hyggelige lokaler, uanset om du nyder en pizza eller anden mad fra deres menukort.

Hos PIZZA & BRØD elsker de godt håndværk og smagfulde, fantastiske råvarer i sæson. De har en stor passion for både pizza og brød og deres inspiration kommer fra Italien og fra mange år som bager hos en af Danmarks førende og bedste bagerier.

Take-away så det passer dig

Hos Pizza & Brød har du mulighed for at nyde din mad både i restauranten, men også derhjemme. De tilbyder både take-away med levering eller afhentning af din ordre i restauranten.

Du kan bestille din take-away ordre online.

Pizzaens historie

Om du er i Italien, Danmark, Frankrig eller USA, så har ordet ”Pizza” den samme betydning. Pizzaen blev opfundet i Italien i året 997, og først mange århundrede senere måtte resten af verden nyde godt af den italienske opfindelse.

Dengang var pizzaen ikke helt som vi kender den i dag. Dengang var pizzaen et fladbrød, som man prøvede at gøre lidt mere spændende ved at fylde diverse grøntsager og krydderier på.

Den mest kendte pizzavariant er intet mindre end Margheritaen. Den herlige pizza med tomatsauce, mozzarella og basilikum. Pizzaen blev opkaldt efter den daværende italienske dronning; Margherita – hvilket også var hendes yndlingspizza.

Den italienske pizza er ofte kendetegnet ved en sprød tynd bund og uden alt for meget fyld på. Her kan man sige, at jo enklere, jo bedre. I dag fås pizzaer i utal af varianter blandt andet deep-pan pizza, indbagte pizzaer, klassisk italiensk pizza og pizzaer med masser af fyld på.

Besøg Pizza & Brød i City2

Pizza & Brød er et sted for hele familien, store som små. Så står du og mangler du en lækker italiensk pizza i Taastrup? Så er Pizza & Brød stedet.

Du finder restauranten i City2 på plan 2, lige ved Grøn Indgang. Find vej ved at se oversigtskortet nedenfor.


Tilbud fra PIZZA & BRØD

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:Andre spisesteder i centret

Det japanske køkken hører til blandt de sundeste og mest delikate i verden. Hos Sachi Sushi leverer de autentisk kvalitetssushi til en konkurrencedygtig pris.

Sachi Sushi

Det japanske køkken hører til blandt de sundeste og mest delikate i verden. Hos Sachi Sushi leverer de autentisk kvalitetssushi til en konkurrencedygtig pris. De udvælger kun de bedste råvarer, og tilbereder maden mens du venter. Frisk sushi og varme japanske retter som Yakitori og Yakiniku. Sachi har 3 restauranter i København, og har nu for første gang åbnet restaurant på Vestegnen.

Smør & Brød er en klassisk smørrebrødsbod. Her smøres alt på friskbagt, økologisk rugbrød, og alt laves fra bunden.

Smør & Brød

Smør & Brød er en klassisk smørrebrødsbod. Her smøres alt på friskbagt, økologisk rugbrød, og alt laves fra bunden. Her fortolkes de skønne, danske mad og frokosttraditioner, serveret på et godt stykke brød og gerne med et godt glas øl og akvavit. Er du mere til et køligt glas vin eller økologisk most/sodavand, så har butikken også det.

Thaimad i City2

Arhaan Thai

Arhaan Thai åbnede i 2018 i City 2. I restauranten møder du vores dygtige team, som altid stræber efter at levere en autentisk madoplevelse, om du vælger at nyde din Rød Karry, Pad Thai, forårsruller eller anden mad i vores Thai restaurant, få din takeaway leveret, eller afhenter dit måltid i butikken. Vi ser frem til at møde dig!

Bubble tea, softice

Bubble House

Velkommen til ‘Bubble House’ – en spændende ny butik i Staderne i City2! Her kan du få stillet din lækkersult med alt fra candyfloss og softice til slik og slushice. Du finder også den meget populære ‘Bubble tea’ i mange forskellige smagsvarianter!

Se alle spisesteder her