Praktisk info

Informationen
Informationen i City2 ligger på plan 3 sammen med GLS-butikken ved siden af Bog & Idé.

 

Parkering
Hos City2 har du 4 timers gratis parkering. Læs mere her

 

Oplad din el-bil hos os

City2 har 8 ladepladser til el-biler. De er placeret ved OK tanken ved hvid indgang i stueplan. Vi tilbyder ladning som en service til vores kunder, mens de shopper – dette sammen med øvrige tiltag som fx 13.000 solceller på vores tag, som skal være med til at give os en grøn profil.

 

Toiletter
Toiletter findes mellem Neye og H&M på plan 3, ved Silvan på plan 2 og Imerco på plan 3.
Puslerum findes ved Copenhagen Designer Outlet.
P.t. er det kun toilettet ved Imerco på plan 3 der er åbent.

 

Handicapfaciliteter
Der er handicapparkering ved alle indgange og brede indgangsdøre uden trin. Det er let at komme rundt i centeret via ramper eller elevatorer. Handicaptoiletterne findes ved Neye på plan 3 og Imerco på plan 3. Kørestole kan lånes gratis i Informationen på plan 3, lige ved siden af Bog & Idé.

Butiksoversigt
City2 er rigtig stort. Få et bedre overblik ved at downloade og printe butiksoversigten her. Den indeholder alle butikker, restauranter, ind- og udgange, elevatorer med mere.

 

Sikkerhed og tryghed
De uniformerede City2-vagter er fra Securitas og sørger hver dag for ro, orden og sikkerhed for alle vores kunder. Har du behov for at kontakte en vagt, kan det ske via Informationen på plan 3 lige ved siden af Bog & Idé.

 

Tabte eller glemte sager
Ring til Informationen på plan 3, ved siden af Bog & Idé på tlf. 43 32 01 00 eller til Føtex for at høre, om manglende tasker, punge, handsker eller lignende er blevet fundet.

 

Amme og puslerum
Har du brug for at amme eller pusle dit barn, har vi et amme- / puslerum i copenhagen Designer Outlet – lige ved siden af toiletterne, hvor der er plads til at skifte, amme eller varme mælk.
Derudover er der også puslerum hos ØnskeBørn på plan 2.

 

City2 er et fodgængerområde
Rulleskøjter, løbehjul, cykler og skateboards er ikke tilladt i City2.