Praktisk info

Parkering
Hos City2 har du 4 timers gratis parkering. Læs mere her

 

Oplad din el-bil hos os

City2 har 8 ladepladser til el-biler og Tesla-biler. 4 pladser er placeret ved indgangen til Copenhagen Designer Outlet, og de øvrige er placeret ved OK tanken ved hvid indgang i stueplan. Vi tilbyder ladning som en service til vores kunder, mens de shopper – dette sammen med øvrige tiltag som fx 13.000 solceller på vores tag, som skal være med til at give os en grøn profil.

 

Toiletter
Toiletter og pusleplads findes på plan 1, ned af trapperne på Torvet, eller ned af rulletrappen ved Ønskebørn. Ved Neye på plan 3 samt ved Silvan (plan 2 – rød indgang).

 

Handicapfaciliteter
City2 har sørget for gode forhold for kørestolsbrugere og gangbesværede. Der er handicapparkering ved alle indgange og brede indgangsdøre uden trin. Det er let at komme rundt i centeret via ramper eller elevatorer. Handicaptoiletterne findes ved Neye på plan 3 og Imerco på plan 3. Kørestole kan lånes gratis i Informationen på plan 3, lige ved siden af Bog & Idé.

Butiksoversigt
City2 er rigtig stort. Få et bedre overblik ved at downloade og printe butiksoversigten her. Den indeholder alle butikker, restauranter, ind- og udgange, elevatorer med mere.

 

Sikkerhed og tryghed
De uniformerede City2-vagter er fra Securitas og sørger hver dag for ro, orden og sikkerhed for alle vores kunder. Kontakt vagterne via Informationen på plan 3 lige ved siden af Bog & Idé.

 

Tabte eller glemte sager
Ring til Informationen på plan 3 på tlf. 43 32 01 00 eller til Føtex for at høre, om manglende tasker, punge, handsker eller lignende er blevet fundet.

 

Amme og puslerum
Besøg det hyggelige ammerum på plan 1, hvor der er plads til at skifte, amme eller varme mælk.
Derudover er der også puslerum hos ØnskeBørn samt i CDO.

 

City2 er et fodgængerområde
Rulleskøjter, løbehjul, cykler og skateboards er ikke tilladt i City2.