01. december - 23. december

Føj til kalender

Så er det jul i City2!

Julen står for døren, og i City2 slår vi dørene op og byder velkommen i både julepyntede City2 og Copenhagen Designer Outlet. City2 inviterer til en masse fede juleaktiviteter for både børn, barnlige sjæle og voksne. Fra den 1.-23. december kan du besøge begge centre alle dage fra kl. 10-20.

Shop alle julegaverne i City2
Til den søde juletid hører selvfølgelig julegaver. Er du en af dem, der elsker at give julegaver? Besøg f.eks. Bahne i City2. I Bahne får du altid den flotteste gaveindpakning af dine julegaver.

Er du på jagt efter årets mest fantastiske julepynt og ting til juledekorationer? Så er du så heldig, at Bahne også har en Bahne julebutik i City2. Her finder du alt fra fede julekalendere til kalenderlys, julekugler og meget mere. Hos BENT og Flying Tiger Copenhagen finder du også en masse forskelligt julepynt allerede nu og i hele december. Se alle vores butikker og udnyt de vores udvidede åbningstider i december måned til at shoppe julegaver i ro og fred.

Masser af juleaktiviteter i City2
Besøg City2 i julemåneden hvor centret bugner med sjove og hyggelige juleaktiviteter. Tag f.eks. en tur på vores rulleskøjtebane, kom og mød Hr. Skæg eller oplev en af de andre fede ting, der sker i City2 i julen:

Show med Hr. Skæg
Skal børnene have lidt ekstra underholdning og julestemning i december måned? Hr. Skæg fra DR’s Ramasjang står for juleunderholdningen i City2 på 10 udvalgte datoer i december. Se her, hvornår du kan opleve show med Hr. Skæg i december måned på Torvet i City2.

Mød julemanden i City2
Fra den 10.-23. december går julemanden rundt i centret og hilser på alle de glade gæster. Julemanden er i gavehumør og deler julegodter ud til alle børn, han kommer forbi. Tag dine børn i hånden og hils på julemanden i City2. Se her, hvornår du kan møde julemanden.

Juleløb i City2
Lørdag den 3. december kl. 08.30-10.00 kan du komme med til juleløb i City2, hvor alle kan være med. RunTogether Danmark afholder juleløb i City2, hvor deltagerbetalingen ubeskåret går til Børns Vilkår & BørneTelefonen. Kom og støt en god sag og hav en hyggelig formiddag sammen med både børn og voksne.

Kom i julestemning på rulleskøjtebanen
Vi har åbnet vores rulleskøjtebane, og den er åben helt frem til den 26. februar. I december er der skruet ekstra op for den hyggelige vinter- og julestemning. Kom og brug nogle hyggelige timer sammen med børnene på rulleskøjtebanen. Herefter kan du besøge Espresso House, og få en dejlig varm kop kaffe eller lækker kakao. Er du blevet sulten efter rulleskøjtning, så er der i City2 også et hav af spisesteder. Besøg bl.a. City Kebab House , for en lækker kebabrulle eller Parma & Pasta, der tilbyder de lækreste pastaretter.

Ønsketræet i City2
Find Ønsketræet i City2 og være med til at opfylde ønsker for børn, som ikke er vant til den ekstra omsorg i julen. I samarbejde med Taastrup Rotary Club, opsættes Ønsketræet på Torvet i City2 fra den 23. november - 23. december. På Ønsketræet hænger ønsker fra børn i lokalsamfundet, som ikke har det nemt i hverdagen – og som det vil glæde uendeligt at få en gave juleaften. Læs her, hvordan du kan gøre en forskel.