Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Spar på massevis af varer til City2's store sommerudsalg

Kæmpe udsalg i City2
Mens temperaturen langsomt nærmer sig sommervejr udenfor, gør butikkerne i City2 klar til et storslået sommerudsalg, hvor du kan spare masser af penge. Skal sommergarderoben fornyes? Mangler du lidt sommertøj og solcreme til den planlagte udenlandsrejse? Eller skal du holde ferie i Danmark og vil gerne være på den sikre side med en smart regnjakke? Måske du bare gerne vil købe noget lækkert til dig selv, børnene eller partneren, hvor du sparer en masse penge? Uanset årsagen kan du se frem til lækre besparelser og ufatteligt skarpe priser, når der er dømt udsalg i City2.

Kom til sommerudsalg i City2’s butikker
Fra den 10. juni er der dømt kæmpe sommerudsalg i City2, hvor du kan spare en masse penge. I alle vores butikker finder du stærke tilbud, som vi garanterer, du ikke vil gå glip af. Der er dog ingen grund til at stresse over at komme afsted den første uge – udsalget varer nemlig helt til den 17. juli. Kom forbi City2 og se de mange gode tilbud, hvor der tilføjes nye varer hver uge. Uanset, hvad du er på jagt efter, er vi helt sikre på, at du finder det i én af vores over 60 butikker.

I vores mange forskellige butikker finder du noget for enhver smag. Det kan være du er på jagt efter et par nye klipklappere, sneakers eller sandaler? Det kan også være det er sommerjakken, der skal opdateres, eller måske sommerkjolerne? Det kan også være at den lædertaske du har kigget på i lang tid, endelig skal købes? Uanset hvad du har et godt øje til, så kan du helt sikkert finde en masse lækre varer til yderst fordelagtige udsalgspriser, der er et ægte sommerudsalg værdigt.

City2’s åbningstider
Butikkerne i City2 holder åbent fra kl. 10.00-19.00 på hverdage og fra kl. 10.00-17.00 lørdag og søndag. Du kan altid holde dig opdateret omkring vores åbningstider her.