BESØG VERDENS LÆNGSTE SKATERBANE VED SIDEN AF CITY2 

Den 1 kilometer lange skateboardbane kan med garanti give både børn og voksne sved på panden!

Er du til fart og udendørs aktivitet? Så slå et smut forbi den en kilometer lange skatebane, som er designet af den verdenskendte skater og OL-deltager Rune Glifberg og hans makker Ebbe Lykke. Skateboardbanen kan give både børn og voksne sved på panden og timers underholdning, og den er til fri afbenyttelse. Bliver du tørstig undervejs, eller har du brug for en snak? Intet problem – besøg vores mange spisesteder eller smut en tur i Føtex i City2.

Skaterbanen er en del af parken ”Åbenheden”, som ligger i den nye bydel Høje-Taastrup C, der får plads til ca. 4.000 beboere. Skateboardbanen er også designet til at opsamle regnvand ved store regnskyl.


Det kan du lave i City2

Besøg en af vores legepladser eller kør børnene rundt i en Kids Car

For børn

Lad børnene kravle, hoppe, rutsje og svinge på en af vores legepladser eller kør dem rundt i en Kids Car.

Besøg City2 og du støtter Kræftens bekæmpelse!

Støt Kræftens Bekæmpelse

Besøg City2 lørdag den 8. oktober og du støtter Kræftens Bekæmpelse med 1 kr. Vi donere 1 kr. pr. kunde i centeret lørdag den 8. oktober.

Lav strikes og tag kegler med venner og familie på Cecilie's 18 hyperball baner (bowlingbaner i et mere moderne spilunivers).

Bowling

Lav strikes og tag kegler med venner og familie på Cecilie's 18 hyperball baner (bowlingbaner i et mere moderne spilunivers).

Nordisk Film biograf i City2 - Taastrup

Nordisk Film Biografer

Biografen i City2 er byens hyggeligste biograf! Tag din veninde, kæreste eller familie med i biografen i City2, hvor der er massevis af film at vælge imellem.

Se alle spisesteder her