Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Besøg vores store indendørs hoppeland, gå på æggejagt og køb byens bedste feriebillet!

PÅSKEAKTIVITETER I CITY2
Har du svært ved at finde ud af, hvad du skal lave i påskeferien, så har vi masser af skønne påskeaktiviteter for både børn og voksne. Der er noget for alle – uanset om I er til shopping, påskefrokost, kreative sysler eller sjove aktive påskeaktiviteter.

HVAD KAN MAN LAVE I PÅSKEFERIEN?
Kom ind i City2 og nyd en skøn påskefrokost med venner og familie på et af vores mange gode spisesteder. Eller få ordnet noget påskeshopping - så du er klar til påskens og forårets fester og arrangementer.
Påskeshopping kan også bruges til at få opdateret børnenes garderobe med termotøj og regntøj, når nu flyverdragterne langt om længe skal pakkes væk. Der er mange muligheder for at nyde en god påskefrokost kombineret med noget lækkert påskeshopping i City2. Vi har som altid samlet et godt påskeprogram for de mindste i familien. Der er både ting, I kan lave sammen, samt aktiviteter, der giver børnene mulighed for at lege og udforske deres kreative side.

FEDE PÅSKEAKTIVITETER FOR BØRN
Vi har et stort udvalg af fede påskeaktiviteter for børn i påskeferien. Se nogle af de aktiviteter der foregår i City2 i påskeferien nedenfor.

HOPPELAND I CITY2
Kom ind i City2 i påskeferien og lad børnene blive udfordret i vores store legeunivers, der bliver opstillet på Torvet. Vi omdanner hele Torvet til et stort hoppe- og legeunivers med 7-8 forskellige aktiviteter såsom rutsjebane, hoppeborge, forhindringsbaner og meget mere. Det er en skøn påskeaktivitet for børn, hvor børnene har mulighed for at lege og brænde en masse energi af. Og hvem husker ikke, hvordan synet af en hoppeborg eller et stort legeunivers kunne bringe glæde frem, da man selv var barn. Et godt bud på en aktivitet, når man holder påskeferie med børn. Læs mere om vores hoppeland her: https://city2.dk/det-sker/hoppeland-i-paasken-9-4-16-4

Pris: 25 kr. pr. barn for 2 timers leg.

[UDSOLGT] BYENS BEDSTE PÅSKEFERIEBILLET
Skal du holde påskeferie med børn, er vores påskeferiebillet en god mulighed for en hyggelig påskeaktivitet sammen. I kan sammen hente de små gaver til børnene i vores butikker og få en god påskeoplevelse.
Det er en hyggelig aktivitet, I kan gøre sammen som familie. En god ide til en påskeaktivitet, som alle i familien kan deltage i.

PÅSKEJAGT FOR BØRN OG VOKSNE
Det kan være svært at finde på ideer til, hvad man skal lave af aktiviteter i påskeferien med børn. En idé kunne derfor være at deltage i vores digitale æggejagt - gå på jagt efter påskekyllinger i centret og vind fede præmier!
Den digitale æggejagt er sjov for både små og store børn og giver mulighed for at vinde fede præmier. En påskeaktivitet, som både børn og voksne finder sjov og en god mulighed for at lave en hyggelig påskeaktivitet sammen.
Du kan læse mere om vores æggejagt her: https://city2.dk/det-sker/paaskejagt-boern

PÅSKEWORKSHOP FOR BØRN
Skal du holde påskeferie med børn, og ligger du ikke lige inde med det helt store udvalg af materialer til påske kreativitet? Så kom ind i City2 og lad børnene udfolde deres kreativitet til vores påskeworkshop, hvor børnene kan male figurer. Det er en hyggelig påskeaktivitet, som både store og små børn kan deltage i. Og hvem ved, måske bliver I inspireret af Tatyana til, hvad I kan lave derhjemme af kreative påskesysler. Læs mere om vores påske-workshop her: https://city2.dk/det-sker/paaskepynt-boern

Vi glæder os til at se jer!

Åbningstider:
Hverdage: 10.00-19.00
Weekend: 10.00-17.00

*OBS: BUTIKKERNE HOLDER LUKKET PÅ HELLIGDAGE:
Torsdag den 14. april: Skærtorsdag
Fredag den 15. april: Langfredag
Søndag den 17. april: Påskedag
Mandag den 18. april: 2. påskedag
Hoppelandet, Cecilies, Biografen og enkelte spisesteder holder dog åbent - se mere under åbningstider