Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Shop, spin & vind! Præmier for 100.000 kr.!

Gør jer klar! Vi har indsamlet præmier og gavekort fra butikkerne i City2 og Copenhagen Designer Outlet til en samlet værdi af over 100.000 kr., og du har mulighed for at vinde dem! Er du nysgerrig efter at vide, hvordan du kan vinde? Læs videre!

Ballonregn på Torvet lørdag den 1. oktober
Lørdag den 1. oktober kaster vi 4.000 balloner ud fra loftet på Torvet. Nogle af ballonerne indeholder en voucher med præmier fra butikkerne, nogle af ballonerne indeholder en nitte - kan du finde præmierne?

Kl. 12.00: 2.000 balloner kastes ud over Torvet
Kl. 14.00: 2.000 balloner kastes ud over Torvet

Vil du være med til at fange balloner og jagte præmier? For at komme ind på Torvet skal du have City2 appen, finde præmien "Ballonregn" og swipe 10 point - så er du klar til at fange ballonerne! OBS: Præmien ballonregn er først synlig i appen lørdag den 1. oktober.
Hent City2 appen her!

Spin den enarmede tyveknægt
Fik du en nitte til ballonregnen? Intet problem! Du kan spille videre i City2 appen på vores enarmede tyveknægt og vinde gavekort på 100 kr. til butikkerne. Spil med fra den 30. september - 9. oktober. Der er præmiechancer hver dag. og du kan spille med én gang om dagen! Find den enarmede tyveknægt øverst i City2 appen fra den 30. september!
Hent City2 appen her!

Rabatweekend
Fredag den 30. september - søndag den 2. oktober holder vi rabat weekend i City2 og Copenhagen Designer Outlet, og du kan spare på massevis af varer til kvinder, mænd og børn. Se alle tilbud fra butikkerne her.

Held og lykke og god shopping!