Tilbud fra Telia

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:


Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

Telia i City2

På Plan 2 finder du Telia-butikken, hvor du kan få rådgivning, tips og vejledning fra det kompetente personale omkring mobiltelefoni, bredbånd og meget mere. Uanset hvilke spørgsmål du end måtte have omkring din smartphone, din tablet, smartwatch eller computer, så kan du her få den hjælp du har brug for.

Telia er sammen med Telenor en del af TT-netværket, som med mere end 4.000 antennepositioner gør netværket til landets største. Telia har altså Danmarks største netværk, hvor over 3 mio. brugere hver dag logger på, og hvor du både kan benytte dig af 2G, 3G og 4G-teknologi – og inden så længe også 5G-teknologi. Indtil 5G går i luften kan du fryde dig over at være en del af Danmarks største 4G-netværk. Du får altså knivskarp dækning – uanset hvor du befinder dig.

Hos Telia i City2 finder du altid masser af gode tilbud for hele familien. Uanset om du er på jagt efter et nyt mobilabonnement, en ny smartphone, tablet eller et nyt smart watch, så finder du altid det device, der passer til dit behov. Hos Telia finder du også meget forskelligt tilbehør til din elektronik. Du finder både covers, skærmbeskyttelse, høretelefoner, opladere og kabler, tilbehør til dit gaming-setup og smarthome-udstyr.

Du finder også forskellige slags abonnementer hos Telia i Taastrup. Om det er et mobilabonnement, et familieabonnement, et børneabonnement, bredbånd eller mobilt bredbånd, som du har brug for, så kan du finde den helt rette løsning hos Telia. I nogle af abonnementerne indgår endda Spotify Premium Family og Discovery+ for 0 kr.

Telia tager ansvar for fremtiden – også i City2

Telia er ikke bare et teleselskab. Telia forstår, at hurtige og stabile netværksforbindelser er afgørende for digitaliseringen – og digitaliseringen er med til at skabe nye digitale oplevelser og samtidig forbedre kommunikationen mellem venner, familie, kollegaer og kunder. Derfor er det vigtigt, at netværket og infrastrukturen hele tiden bliver bedre, men uden at skade miljøet i processen.

Hvis du alligevel går og overvejer at udskifte din gamle telefon til en ny, så kan du ved Telia ombytte din gamle telefon til en rabat. Den rabat kan du så bruge, når du køber din nye telefon. Telia Recycle er for dig, som gerne vil hjælpe den grønne omstilling på vej, men som gerne stadig vil have den nyeste teknologi ved hånden hele tiden.

Når den gamle telefon bliver indleveret, bliver den renset for data og videresolgt til ofte ikke-vestlige lande. Hvis telefonen ikke er god nok til videresalg, så bliver en stor del af komponenterne genbrugt som reservedele, mens det resterende smeltes om og genanvendes. På den måde sørger Telia for, at de miljøskadelige batterier ikke ender i naturen, hvor de kan forurene.