Ombygning i og omkring City2

De kommende år bliver der bygget om i og omkring City2 ifb. med at der bliver bygget en hel ny bydel – HTC – lige ved siden af City2.

Læs mere om HTC her: https://xn--hjetaastrupc-vjb.dk/

Blå indgang er åben igen

26.11.2021

Blå indgang er åben igen og kan benyttes af alle. Vi beklager de gener lukningen har medført.

Udlejning hos vores nabo Høje Taastrup C

23.11.2021

28. november begynder udlejning af det første byggeri hos vores nye nabo udenfor CDO indgangen – og blå indgang. Ejendommen hedder Fyrkanten og består af i alt 107 boliger, hvoraf de 59 første forventes indflytningsklar 1. maj 2022. Boligerne varierer i størrelse fra 2-4 værelser fordelt på 60-105m2, og har alle egen altan eller terrasse. Der er åbent i en prøvelejlighed kl. 13-14 den 28/11 for de interesserede.

Opdateret den 22. oktober

Parken ved siden af City2 åbner 31/10-2021 kl. 11

Søndag den 31. oktober bliver snoren til den nye park ved siden af City2 klippet af borgmester i Høje Taastrup Michael Ziegler. I forbindelse med åbningen vil der være opvisning på verdens længste skaterbane af professionel skater Rune Glifberg, samt masser af andre hyggelige aktiviteter for børn & voksne. Parken er den første milepæl i forbindelse med at området nord for City2 bliver omdannet til en helt ny bydel med masser af boliger.

Opdateret den 19. oktober

Blå indgang midlertidigt lukket 

Blå indgang i City2 er midlertidigt lukket grundet flisearbejde – vi kender desværre endnu ikke en dato for hvornår arbejdet er færdigt.
Som alternativ kan indgangen til Copenhagen Designer Outlet bruges.

Opdateret den 30. marts

Støjende arbejde 

Der vil forekomme støjende arbejde i forbindelse med nyt byggeri.

I forbindelse med opførelsen af HTC A17, 124 nye boliger, skal der udføres ramning af funderingspæle i uge 15 til og med uge 23 i tidsrummet 7.00-18.00.
Pæleramning er en naturlig del af at lave et byggeri, når den øverste del af undergrunden ikke kan bære – dette er tilfældet på A17, og der skal derfor slås pæle ned i jorden for at fundere etagebyggeriet.
Der skal bankes ca. 275 pæle til byggeriet på A17. Pælene skal ned i en dybde af 14-16 meter.

A17 er den grund tættest på parkeringspladsen ved Dalle Valle.

Opdateret den 26. marts

Fodgængersti

Der er etableret fodgængersluse mellem Bornholms Allé og indgangen til Copenhagen Designer Outlet.
Den forventes at være i drift de næste 5 – 6 måneder eller frem til der er etableret en mere permanent forbindelse længere mod vest.

Der er sat henvisninger op langs Bornholms Allé.

HTC bestræber sig på at holde slusen ren og pæn, men det kan ikke undgås at den i korte perioder vil være mindre pæn grundet den megen jordkørsel mv. der er i området.

 

 

Opdateret den 11. februar

Boliggrunde næsten udsolgt i ny bydel – nu gælder det erhvervsgrunde

Mens vi venter på, at alle butikker i City2 åbner, kan vi kigge på vores nabo, hvor der bliver bygget et helt nyt bolig- og erhvervsområde.
Området hedder Høje Taastrup C og kommer til at rumme det nye rådhus, en masse privatboliger og erhverv.
Der er ingen tvivl om, at det kommer til at give masser af liv til vores område.
Byggeriet ligger bl.a. på nogle af vores p-pladser. Men for at I stadig har masser af p-pladser til rådighed, har vi fået bygget flere p-pladser på den anden side af City2 – ved Silvan indgangen.

Opdateret den 15. januar

Artikel i Berlingske

Alene sidste år flyttede flere end 5.000 københavnere til Høje Taastrup, hvor nye kvarterer skyder op. Inden længe står endnu et klar udtænkt af profilerede arkitekter. Det får desuden verdens længste skatebane og skal være med til at skabe en ny fortælling om Vestegnen.

Opdateret den 12. november

Verdens længste skaterbane

Nu er første del af verdens længste skatepark ved at blive anlagt i Høje Taastrup C.
Folkene, som støber banen, er selv erfarne skatere.
Skatebanen bliver en del af det grønne parkstrøg mellem Høje Taastrup Station og City2.
Der arbejdes koncentreret på støbearbejdet – se videoen på facebook her

Opdateret den 12. november

Varsling om støjende arbejde

På byggefelt 10A, vil der i uge 50 være støjende arbejde.

Arbejdet vil foregå i tidsrummet 7-18.00

Opdateret den 10. august

Oversigt over projekter

 • Tæppe på torvet – forventes færdig uge 32
 • Rulletrapper v/ Ønskebørn – Føtex udskiftes – forventes færdig i uge 33
 • P-16 ny parkering ved Lidl & Silvan – forventes færdig uge 34
 • Trappe til Cecilies ved Normal  – forventes færdig i uge 36
 • Cecilies på plan1 – forventes færdig uge 39
 • Hvid indgang udvides med nyt indgangsparti – forventes færdig uge 40 – forsinkelser er varslet.
 • DSC udvidelse – forventes færdig uge 41
 • P1 v/ CDO og Dallevalle – forventes færdig uge 44
 • Rambla fra Gul indgang til P-13 – forventes færdig uge 45
 • Rambla fra Hvid indgang til P-15 – forventes færdig uge 47
 • Grøn indgang renoveres med nyt indgangsparti – forventes færdig uge 48
 • Gul indgang rondeller udskiftes og der ligges nye fliser samt ny belysning – forventes færdig uge 48
 • Rådhusbyggeri – forventet opstart uge 48

Opdateret den 15. juli

Sådan kommer du fra stationen til City2 – til dig, der går

Mens der lægges an til at blive bygget det nye Høje Taastrup C (boliger lige ved siden af City2) vil vejen mellem City2 og stationen være lidt ændret. Du skal gå ad Taastrup Boulevard til Gøngestien, hvor der er et skilt, der peger mod City2 – du fortsætter over p-pladsen og kommer så til p-pladsen ved gul indgang (indgangen til Føtex) .

Du kan IKKE gå fra Bornholms Allé til City2 pt.

 

Læs mere om den nye bydel her: Høje Taastrup C

Opdateret den 9. juli

Midlertidig lukning af p-plads til venstre for blå indgang og foran Copenhagen Designer Outlet fra 13/7-26/11-2020

I perioden 13/7-26/11-2020 er p-pladserne til venstre for blå indgang og foran Copenhagen Designer Outlet lukket. Årsagen er, at der i perioden bliver lavet flere p-pladser tættere på indgangen til outlettet for at gøre plads til den park, der kommer, når det nye boligområde lige ved siden af City2 og Copenhagen Designer Outlet åbner. Vi henviser vores kunder til p-pladsen til højre for blå indgang til City2 eller til p-pladsen ud mod Hveen Boulevard.

 

Læs mere om den nye bydel her: Høje Taastrup C

Opdateret den 8. juli

Hvid indgang på plan 2 er midlertidigt lukket pga. ombygning

Hvis du havde besluttet dig for at gå ind eller ud af hvid indgang (ved Ønskebørn) bliver du desværre nødt til at finde en anden indgang et par måneder endnu. Vi er nemlig ved at renovere indgangen og bygge den meget større end den er nu. Du kan bruge rød eller gul indgang – eller gå et niveau op til hvid indgang på plan 3.

Opdateret den 7. juli

Vi fjerner rulletrapper i City2 – fortsat …

I City2 har vi kundetællere på døre og rulletrapper. Rulletrapper er dyre at drifte og det er derfor blevet besluttet at fjerne nogle af de rulletrapper, der ikke bruges af så mange kunder.

I disse dage er der ved at blive lagt fliser på, hvor rulletrapperne var så man snart ikke kan se, at der engang var en rulletrappe

Opdateret den 7. juli

Bygning af Cecilies – 5800 m2 på Plan 1 – er i fuld gang

Cecilies, som er bowling, minigolf og sportsbar, åbner i City2 til efteråret 2020

Cecilies er i fuld gang med at bygge et kæmpe område med minigolf, bowling, café og sportsbar i underetagen i City2. Netop i disse dage kommer der masser af materialer til City2 så Cecilies kan gøre sig klar til åbningen senere på året. Det betyder at der vil være tæt trafik af lastbiler, men for at vi ikke generer vores kunder, vil arbejdet foregå uden for åbningstid.

Opdateret den 7. juli

Der bygges flere kontorer i City2

City2’s ejer Danske Shoppingcentre udvider deres lokaler.

Danske Shoppingcentre, der bl.a. ejer City2 flyttede i 2019 ind i lokalerne overfor Sats på Plan 4 i City2.
Pr. 1. oktober 2020 har Danske Shopingcentre som led i ny strategiplan besluttet at insource en del funktioner, der hidtil har været håndteret af DEAS, hvilket betyder at Danske Shoppingcentre får behov for plads til flere medarbejdere. Byggeriet kan ses til højre for Føtex / Sats.

 

Fakta om Danske Shoppingcentre:

Danske Shoppingcentre er ejet af ATP Ejendomme og Danica Pension. Selskabet er stiftet primo 2018 og ejer 17 markante shoppingcentre fordelt over hele landet.

Porteføljen indeholder nogle af de største og bedst beliggende centre i landet og tæller et samlet areal på ca. 400.000 kvm. og i alt ca. 1.100 butikslejemål. Med flere end 71 millioner kunder og en samlet markedsandel på 20 % er Danske Shoppingcentre markedets største investor på centersiden, og det er selskabets mål at fortsætte med at eje og udvikle de bedste centre i Danmark.

Opdateret den 12. maj

Bornholms Allé åbner den 17. maj

Søndag den 17. maj kl. 11 åbner Bornholms Allé – den nye centrale vej gennem den nye bydel Høje Taastrup C.

Fra søndag 17. maj kl. 11 kan fodgængere, cyklister, bilister og busser bevæge ind på den nye vej Bornholms Allé, som løber hele vejen fra Hveen Boulevard til Halland Boulevard.

Bornholms Allé erstatter den tidligere Blekinge Boulevard, som med sine mange vejbaner og store jordvolde optog megen plads. Der, hvor Blekinge Boulevard tidligere lå, skal de nye byggerier i Høje Taastrup C skyde op.

”Bornholms Allé er et af de helt store greb i udviklingen af Høje Taastrup C, og derfor er åbningen også en milepæl, som vi har set rigtig meget frem til. Vi har så at sige flyttet den tidligere Blekinge Boulevard for at skabe plads til den nye bydel, og nu kan vi for alvor komme i gang med at bygge”, siger borgmester Michael Ziegler.

Bornholms Allé skulle oprindelig være åbnet med et større borger-arrangement, men det blev aflyst pga. corona-situationen.

Busstoppestederne ved City2, som tidligere lå på Blekinge Boulevard, er flyttet til Bornholms Allé, og i den kommende tid færdiggøres sidevejene.

 

Høje Taastrup C i rivende udvikling
Ud af de 16 byggefelter til boliger har Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C P/S foreløbig solgt 14 og reserveret et. Umiddelbart efter den 17. maj begynder etableringen af de mindre lokalveje samt byggemodningen af bydelen (kloak mv.) således, at de første byggerier forventes at have første spadestik ultimo 2020. Høje-Taastrup Kommune bygger sit nye rådhus i den nye bydel, og til sommer begynder anlægget af det grønne parkstrøg, som skal løbe igennem hele bydelen fra Høje Taastrup Station til City2.

Andre aktører er også i gang med at bygge i Høje Taastrup: MT Højgaard bygger 300 boliger på Skjeberg Alle, og KPC Ejendomsudvikling er ved at bygge boliger på en grund mellem Høje Taastrup Boulevard og Carl Gustafs Gade.

 

Lidt om vejnavnet
Med navnet Bornholms Allé bevares den historiske reference til Roskildefreden i 1658, som blev aftalt i den nærliggende præstegård ved Høje Taastrup Kirke og derfor har givet anledning til vejnavnene i bydelen. Ved Roskildefreden afstod Danmark Skåne, Halland og Blekinge til Sverige – Bornholm var oprindeligt en del af Skåne, men øen blev på danske hænder, og derfor har den nye vej fået navnet Bornholms Allé.

 

Anlæg af Bornholms Allé
Arkitekter: COBE
Rådgiver: Rambøll
Entreprenør: Munck Havne & Anlæg
Asfalt: Colas

Brolægning: P.P. Brolægning

Gartnerarbejde: Malmos

Signalanlæg: Swarco
Lamper: Ørsted
Kantstenene er specielt fremstillet til projektet og leveret af Zurface

Opdateret den 1. maj

4 nye parkeringspladser er på vej

Når City2 igen må slå dørene op, åbner der samtidig en ny parkeringsplads på centrets sydside. Dette er blot én ud af 4 nye parkeringspladser, som løbende vil støde til. Du finder de nye parkeringspladser på centrets sydside, ud for Hvid og Rød indgang.

Opdateret den 1. maj

Rulletrapper fjernes

For at gøre City2 mere overskuelig for vores kunder, samt gøre plads til Cecilie’s underholdningsunivers på Plan 1, starter vi i uge 19 nedtagningen af 4 af centrets rulletrapper. Det drejer sig om:

 • Rulletrappen ved Spejdersport som kører i mellem Plan 2 og 1
 • Rulletrappen ved Deichmann som kører i mellem Plan 2 og 3
 • Rulletrappen ved 3Butikken som kører i mellem Plan 2 og 3
 • Rulletrappen ved Vero Moda som kører i mellem Plan 2 og 1

Rulletrappen ved Deichmann samt rulletrappen ved 3Butikken fjernes, da vores kundetællere viser, at meget få af City2’s kunder bruger disse 2 rulletrapper.

Opdateret den 28. april

Plan1 ryddes og der gøres plads til Cecilies

Plan1 – underetagen i City2 – er ved at blive ryddet for at gøre plads til Cecilies som åbner til efteråret 2020 med 5800 m2 med minigolf, bowling og sportsbar til glæde for venner, familier og virksomheder som kan udfordre hinanden på de mange m2. Cecilies ligger allerede i Herlev og udvider nu til City2 også.

Læs mere i pressemeddelelsen her: Presse Cecilies

Opdateret den 5. marts

Forslag til vejnavne i Høje Taastrup C

Høje-Taastrup Kommunes byrådet har godkendt nye vejnavne i Høje Taastrup og den nye bydel. Vejnavnene til den nye bydel er valgt ud fra kriterier om, at de er entydige, nemme at udtale og har god rytme, så der ikke opstår forvekslinger, misforståelser eller besvær med at udtale. Endvidere er der lagt vægt på, at vejnavnene er lette at stave og ikke kan forveksles med andre vejnavne.
Den omlagte Blekinge Boulevard – mellem Hveen og Halland Boulevarder – er omdøbt til Bornholms Allé. Bornholm blev ved Roskildefreden i 1658, lige som Skåne, Halland og Blekinge, afstået til den svenske konge. Men en opstand på Bornholm udvirkede, at øen kom tilbage til den danske konge.
To af de syv tværveje er navngivet efter fremtrædende bornholmske frihedshelte, der var med i opstanden mod den svenske konge.
Den ene helt var en sognepræst fra Hasle ved navn Peter Ancher, og den anden var en bornholmsk officer ved navn Jens Kofoed. Disse to mænd tog initiativ til at smide svenskerne ud af Hammershus, blandt andet ved at slå den svenske kommandant ihjel!
Peter Ancher lægger nu navn til den sydlige del af Carl Gustavs Gade, der gennembrydes af byparken og det kommende rådhus. Jens Kofoed lægger så navn til tværgaden mellem byggefelt A04 og A05.
De øvrige fem tværveje er navngivet efter købstæder i Skåne, Halland og Blekinge, og følgende vejnavne er godkendt: Falkenberggade, Tommerupgade, Skanørgade, Falsterbogade og Rønnebygade.
Vejnavnet til et rådhus, som er det fysiske symbol på en kommune, bør indeholde ordet “rådhus”. Så vejnavnet her bliver Rådhusstrædet.
Der vil endvidere på et senere tidspunkt blive forelagt en sag til politisk behandling om ændring af vejnavne i Den gule By, herunder de vejnavne, som vedrører byggefelter i HTC.

Opdateret den 20. februar

Udvidelse af p-plads ved rød indgang begynder nu

Uge 9 åbnes Skåne Boulevard for dobbeltrettet trafik. Skåne Boulevard er den vej, der kører ved Silvan-siden af City2 – længst væk fra City2.

Samtidig lukkes det nordlige spor af vejen (den del, der tættest på City2) for ensrettet trafik, så man kan begynde at udvide p-pladserne.

Opdateret den 8. januar

Husk at stille p-skiven fra den 1. februar

Fra 1. februar 2020 kommer der til at være en tidsbegrænsning på 4 timer på City2’s parkeringspladser og da 95% af City2’s kunder opholder sig i City2 max 2 timer, vil tidsbegrænsningen komme til at påvirke et fåtal af kunderne i City2.

Har man behov for at opholde sig længere tid i City2, kan man forlænge sin parkeringstid på en af de skærme der bliver opsat i informationen eller ved biografen. Ekstra p-tid er gratis.

Der er på ingen måde tale om betalt parkering, men udelukkende om tidsbegrænsning. Man skal dog huske at stille sin p-skive fra 1. februar 2020.

Læs mere om parkering i City2 og få svar på dine spørgsmål her.

Opdateret den 6. november

Der graves op til fjernvarme

Fjernvarmen påbegynder gravearbejde i uge 46 på gul parkering (ved Føtex).

Der graves i den grønne græsskrænt, men en række af parkeringspladserne langs cykelstien vil blive lukket med byggehegn.

Der forventes 14 dages arbejde, fjernvarmetilslutning vil ske i kælderen under Staderne.

Opdateret den 1. november

Pressemeddelelse fra Høje Taastrup kommune

Nu nedrives bro på Høje Taastrup Boulevard

Det går planmæssigt frem med Høje Taastrup C, og 6. november begynder nedrivningen af den første af de to broer på Høje Taastrup Boulevard, som går over Blekinge Boulevard.
Der er fuld gang i omdannelsen af området mellem Høje Taastrup Station og City2. Arbejdet med at omlægge Blekinge Boulevard er nu også i gang, og snart begynder nedrivningen af den første af de to broer på Høje Taastrup Boulevard, som går over Blekinge Boulevard.

Broerne skal fjernes, og viadukterne skal fyldes op med jord, så den del af Blekinge Boulevard, som i dag løber under broerne, kommer op i samme niveau som resten af Blekinge Boulevard og den omkringliggende by. På den måde gøres området klar til, at der kan bygges boliger og anlægges parkstrøg.

”Omlægningen af Blekinge Boulevard er et af de helt store greb i omdannelsen af hele området mellem Høje Taastrup Station og City2 – vi får simpelthen skabt plads til at skabe den nye by. Det går stærkt, og det vil man kunne se, når man bevæger sig i området”, siger borgmester Michael Ziegler.

Det forberedende arbejde med afspærring osv. er i gang. Selve nedrivningen af den første bro begynder 6. november 2019. Alt i alt vil arbejdet med nedrivning og opfyldning af jord tage ca. fire uger. Arbejdet udføres af Munck Havne & Anlæg.

Bro på Høje Taastrup Boulevard lukket 6. november-3. december
Broen på Høje Taastrup Boulevard vil derfor være lukket for al trafik fra 6. november til 3. december.

Fodgængere og cyklister vil kunne krydse Blekinge Boulevard via Banestrøget eller Carl Gustavs Gade og derfra kunne komme retur til Høje Taastrup Boulevard – omledningen vil blive tydeligt markeret med skilte.

Fra 6. november-3. december vil busserne gennem Torstorp ikke kunne køre ad Høje Taastrup Boulevard. De vil i stedet køre ad Halland Boulevard ind ad Vesterby Allé til Vesterby Torv og derfra videre ad den normale rute. Man kan orientere sig om ændringerne på www.dinoffentligetransport.dk<http://www.dinoffentligetransport.dk> og www.rejseplanen.dk<http://www.rejseplanen.dk>.

Det er forventningen, at Høje Taastrup Boulevard igen bliver åbnet for trafik 4. december.

Sydlig bro nedrives i 2020
Det sydlige spor på Blekinge Boulevard har i en årrække været lukket mellem Carl Gustavs Gade og Halland Boulevard, fordi trafikken har kørt i begge retning på det nordlige spor.

Under anlægsarbejderne med Ny Blekinge Boulevard og fjernelse af broen på det nordlige spor er det sydlige spor midlertidigt taget i brug igen. Det er dog kun til foråret 2020, hvor Ny Blekinge Boulevard åbner. Herefter bliver det nordlige spor fjernet, og der vil blive opført byggeri på arealet.

Når Ny Blekinge Boulevard åbner, bliver også broen over det sydlige spor fjernet og viadukten løftet op på niveau med resten af området, så der også kan bygges her.
Virksomheder og grundejere i området modtager direkte information om nedrivningen.

Høje-Taastrup Kommune beklager det besvær, som nedrivningen medfører og håber på forståelse.

Opdateret den 25. oktober

Forventet tidsplan

for nedrivning af p-dæk ved Grøn indgang

Uge 39 // Indretning af byggeplads og Afdækning forud for sanering af p-dæk

Uge 40-43 // Sanering af forurenede overflader

Uge 44-46 // Nedrivning af p-dæk

Uge 47-48 // Nedrivning af GRØN indgang inkl. dæk over cykelsti

Uge 48 // Afrigning af byggeplads

Opdateret den 24. oktober

Nedrivning af McDonalds

Nedrivningen af McDonalds bygningen på torvet, påbegyndes i uge 44.

Opdateret den 16. oktober

Grøn indgang lukkes

Fra uge 44 lukker Grøn indgang (ml. Sportmaster & Bog & Idé) og p-dæk ved Grøn indgang nedrives. Arbejdet forventes færdigt uge 48.

Opdateret den 3. oktober

Grønt p-dæk rives ned

I uge 43 begyndes nedrivning af grønt p-dæk som del af bygningen af den nye bydel.

Ligeledes starter nedrivning af McDonalds i uge 43 og der sættes nye glasværn bag McDonalds.

Opdateret den 1. oktober

Omlægning af Blekinge Boulevard går nu i gang

Nu begynder omlægningen af Blekinge Boulevard, som skal give en ny vejføring i Høje Taastrup C og for alvor skabe plads til den nye by.

Den nuværende Blekinge Boulevard bliver nedlagt og erstattet af en ny vej, som har arbejdsnavnet Ny Blekinge Boulevard. Det bliver den største trafikale ændring i hele Høje Taastrup C-projektet.
Man vil under hele arbejdet kunne køre fra Hveen Boulevard til Halland Boulevard.

Omlægningen af Blekinge Boulevard er det helt centrale greb i Høje Taastrup C: Den vil nemlig frigive plads til den nye bydel med boliger og et grønt, aktivt parkstrøg, som skal forbinde Høje Taastrup Station med City2.

Sammenlægningen af kørebanerne på Skåne Boulevard er i fuld gang, og med den forestående omlægning af Blekinge Boulevard bliver der sagt endegyldigt farvel til de store, pladskrævende øst- og vestgående boulevarder i Høje Taastrup.

Ny Blekinge Boulevard bliver en hovedadgang til Høje Taastrup C. Den får et vejforløb direkte i forlængelse af Høje Taastrup Vej, og der etableres lyskryds ved hhv. Postgade og Carl Gustavs Gade.

Arbejdet begynder med, at den nordlige vejbane på Blekinge Boulevard bliver nedlagt, og at al trafikken samles på den sydlige vejbane. Når Ny Blekinge Boulevard åbner, nedlægges også den sydlige Blekinge Boulevard.

I dag løber Blekinge Boulevard under Høje Taastrup Boulevard i form af to viadukter. Viadukterne brydes ned og terrænet fyldes op, så det kommer op i samme niveau som det omkringliggende område. Området bliver dermed klar til at indgå i etableringen af den nye, sammenhængende by med boliger og parkstrøg.

Arbejdet med omlægningen af Blekinge Boulevard begynder i slutningen af september/starten af oktober. Ny Blekinge Boulevard forventes at åbne i slutningen af april 2020.

 

Og vejens navn er…

De nye veje i Høje Taastrup C vil blive opkaldt efter købstæderne fra Skåne, Halland og Blekinge for at understrege forbindelsen til de nuværende svenske vejnavne. Der arbejdes i øjeblikket med konkrete forslag til vejnavne. Ny Blekinge Boulevard er derfor foreløbig et arbejdsnavn.


Farvel til fortidens veje – goddag til ny by

Vejstrukturen i Høje Taastrup by er fra begyndelsen af 1970’erne, hvor man forestillede sig, at Høje Taastrup By skulle huse op mod 80.000 borgere og 80.000 arbejdspladser, og der derfor skulle sikres nem adgang med bil.

Man anlagde derfor de store Blekinge og Skåne Boulevarder, og mellem vejbanerne har der været store arealer med jordvolde, som igennem mange år var reserveret, så der kunne anlægges op til 12 kørebaner, seks i hver retning.

Så mange vejbaner er der ikke brug for i dag, og ved at omlægge Blekinge Boulevard, skaber man plads til nye boliger og parkstrøg på nordsiden af City2. P-pladserne på nordsiden af City2 bliver sammen med INGO-tanken flyttet om til sydsiden af City2 – her skabes der plads, idet vejbanerne på Skåne Boulevard er ved at blive lagt sammen.

 

Du kan holde dig opdateret her: højetaastrupc.dk

Illustration

Luftfoto over Høje Taastrup C, der viser nye veje/stier og veje/stier mv., som nedlægges.