Ledige jobs

Ledige stillinger i centret lige nu

 

Designers Market City2 søger en salgsassistance

Designers Market søger en smilende og ansvarsbevidst assistance til at hjælpe i butikken, når der er travlhed. Du skal både kunne arbejde formiddag og eftermiddag. Der er tale om en stilling på 20-25 timer om ugen med mulighed for flere timer i ekstra travle perioder og ferier – eller i andre butikker.

Erfaring indenfor butik er en klar fordel.

Kig forbi butikken med en ansøgning og CV, eller send på mail dsm.city2@mail2shops.com. Vedhæft gerne et vellignende billede af dig selv. Opstart per 1. november, men gerne før.

Vila søger timeansat

Vila i City2 søger lige nu en timeansat til ca. 8 timer om ugen. Du skal helst være fyldt 18 år og gerne have butikserfaring. Send cv og ansøgning til butikken på vidnk403377@bestseller.com. Ansættelse fra 23. oktober 2018.

 

Lady Shoe Company søger butikspersonale under 18 år

Personale under 18 år søges til Lady Shoe Company i City2. Butikken søger lige nu assistance til weekend- og eftermiddagsarbejde i butikken. Er du frisk, mødestabil og serviceminded – og kunne du tænke dig at stå i butik, så er et job hos Lady Shoe Company måske noget for dig. Send en ansøgning allerede i dag til palle@activeinventory.com eller kig forbi butikken med et cv og en ansøgning.