Om City2

City2 slog dørene op i 1975, og med en beliggenhed kun 20 min fra København trækker centeret kunder både fra København og Vestegnen. City2 har siden åbningen gennemgået ombygninger ad flere omgange. Fælles for alle ændringerne er, at der er holdt fast i en konsekvent linje samtidig med, at der løbende er justeret i indretningen og i sammensætningen af butikker. For City2 har fokus alle dage været at have kunden i centrum, og sikre at kunderne har en god oplevelse.

City2 bygger på en vision om at være Vestegnes mest attraktive shoppingcenter, og sætte nye standarder for kundetilfredshed. I City2 skal man kunne finde de mest populære strøgbutikker og et overskueligt udvalg af små specialforretninger. Man skal overraskes og bekræftes, men aldrig gå forgæves. Man skal mærke at her er puls og liv, men slippe for storbyens voldsomme larm og støj.

I City2 er der ingen ubehagelige overraskelser – kun positive oplevelser. Rammerne er trygge, rene og varme, og oplevelsen er gnidningsfri. Der er altid plads og højt til loftet. Plads til bilen, barnevognen og veninderne, men også til at stille den lille sult eller det helt store indkøb. Der er plads til at ose og plads til at shoppe igennem. Der er plads til børnene og mulighed for hyggelige familiestunder.

I september/oktober 2019 begynder omlægningen af Blekinge Boulevard, som skal give en ny vejføring i Høje Taastrup C og for alvor skabe plads til den nye by.

Læs mere her