Dametøj Mode

Multibrand butik til kvinder

1. september slår Unique Femme by Kings & Queens dørene op til en ny butik i Copenhagen Designer Outlet - lige ved siden af City2. 

Unique Femme tilbyder brands som: Mads Nørgaard, Moss Copenhagen, NA-KD, Moves, SisterS point, Levi's, Beck Söndergaard, FILA, Calvin Klein, Tommy Jeans, Daniel Silfen, .Object, Pieces og mange flere! 

 

Tjek også disse nyheder

Brdr. Simonsen er åbnet i Copenhagen Designer Outlet

Brdr. Simonsen er åbnet i Copenhagen Designer Outlet

Brdr. Simonsen outerwear er et nyt koncept! Butikken tilbyder et bredt udvalg af jakker til mænd. Du kan finde jakker til en hver lejlighed – om du mangler en letvægtsjakke til de kølige stunder eller en kraftig funktionsjakke, som kan holde på varmen i selv minusgrader. Et stort udvalg af jakkerne, er fra det danske brand Indicode, som er blandt Europas bedste til, at lave kvalitetsjakker til yderst gode priser!

Ticket To Heaven er åbnet i Copenhagen Designer Outlet

Ticket To Heaven er åbnet i Copenhagen Designer Outlet

Besøg Ticket to Heaven med et bredt udvalg af regntøj, termotøj, vinterjakker og flyverdragter til det aktive barn og overtøj til den stilfulde kvinde, der er praktisk uden at gå på kompromis med et lækkert design.

Glæd dig til en opgraderet biograf i City2 med nye sæder og ny kiosk

Opgradering af biografen

Så kom turen til en kæmpe opgradering af vores biograf! Nordisk Film biografen i City2 har fuld gang i en ombygning, der opgrader alle sale med nye sæder som kan lægges ned og samtidig bygges helt ny kiosk. Kiosken forventes færdig i midten af juli, og alle sale er færdige med de nye lækre sæder senest medio september. Biografen er åben under hele ombygningen.

Se alle nyheder her