Børn Mode

Dansk designet tøj til børn & voksne

OM TICKET TO HEAVEN 

Ticket to Heaven blev grundlagt i 1992 i København. Lige siden har fokus været på, at udvikle overtøj af høj kvalitet med funktionelle detaljer. Det handler om at skabe gennemtænkt design, så børnene kan have frihed til at lege og ikke være begrænset af deres tøj, uanset vejr, når de har det sjovt. 

TICKET TO HEAVEN

Vi har et stort udvalg af regntøj, termotøj, vinterjakker og flyverdragter til det aktive barn. Overtøj som både er praktisk og har et lækkert design på samme tid. Vi tilbyder to kvaliteter, som begge har til formål at holde dit barn varmt og tørt. Det betyder, at du kan finde overtøj i en masse forskellige farver og designs.  

Derudover, kommer der også en masse lækkert tøj til kvinder! 

Ticket Woman skaber overtøj med fokus på lækre, moderne styles af høj kvalitet, rige detaljer og høj funktionalitet. Det er gennemtænkt, funktionelt design, der skiller dig ud i mængden samtidigt med at det er klassisk og komfortabelt.  

TICKET WOMAN

Ticket Woman skaber overtøj til den stilfulde kvinde, der er praktisk uden at gå på kompromis med et lækkert design. Udvalget er stort, og vi tilbyder alt fra overgangsjakker, termojakker, veste, sommerjakker, regnjakker, samt dunjakker og vinterjakker. Alle styles har fokus på fine detaljer og høj kvalitet, hvor der blandt de mange varianter, er noget til en enhver stil. Alle jakker er desuden med vores klassiske dobbelt lynlåse, der bidrager med ekstra funktionalitet. 

SPAR OP TIL 70% 

Du kan spare 50% på alt fra Ticket to Heaven, op til 70% på alt fra Ticket to Woman og 70% på alle tasker! 


Tjek også disse nyheder

Brdr. Simonsen er åbnet i Copenhagen Designer Outlet

Brdr. Simonsen er åbnet i Copenhagen Designer Outlet

Brdr. Simonsen outerwear er et nyt koncept! Butikken tilbyder et bredt udvalg af jakker til mænd. Du kan finde jakker til en hver lejlighed – om du mangler en letvægtsjakke til de kølige stunder eller en kraftig funktionsjakke, som kan holde på varmen i selv minusgrader. Et stort udvalg af jakkerne, er fra det danske brand Indicode, som er blandt Europas bedste til, at lave kvalitetsjakker til yderst gode priser!

Unique Femme er åbnet i Copenhagen Designer Outlet

Unique Femme er åbnet i Copenhagen Designer Outlet

Hos Unique Femme by Kings & Queens finder du et stort udvalg af modetøj og mærkevarer til kvinder!

Glæd dig til en opgraderet biograf i City2 med nye sæder og ny kiosk

Opgradering af biografen

Så kom turen til en kæmpe opgradering af vores biograf! Nordisk Film biografen i City2 har fuld gang i en ombygning, der opgrader alle sale med nye sæder som kan lægges ned og samtidig bygges helt ny kiosk. Kiosken forventes færdig i midten af juli, og alle sale er færdige med de nye lækre sæder senest medio september. Biografen er åben under hele ombygningen.

Se alle nyheder her