Børn Mode

Dansk designet tøj til børn & voksne

1. september slår Ticket To Heaven dørene op til en ny butik i Copenhagen Designer Outlet - lige ved siden af City2

Ticket To Heavens historie begynder i 1992 i en lille by uden for København. To unge mennesker ønskede at lave dyner, der ville tage dig til himlen. Men efter et par år tog de fjerene fra dynerne og fyldte vinterjakker med dem. Dette var begyndelsen på at designe og fremstille overtøj. Da virksomheden voksede, voksede familien også. Børn kom ind i familien, og de blev Ticket To Heavens nye hjerte. Virksomhedens mission var nu at skabe børnetøj og tilbehør af høj kvalitet, med friheden og legen i fokus. I de følgende mange år var Ticket to Heaven et af de førende mærker, der tilbyder funktionelt overtøj til børn - først i Danmark, derefter i Skandinavien og endelig i Europa.

Her mange år senere, udbyder vi stadig overtøj til børn og voksne. Stadig i samme høje kvalitet og med barnet i fokus.

 
 

Tjek også disse nyheder

ONLY åbner ny stor butik i City2

ONLY åbner ny stor butik

Torsdag den 4. august åbner ONLY ny stor butik i City2 - mellem H&M og Designers Market. I den anledning har de et særligt åbningstilbud til jer: SPAR 25% på alle varer! Vi glæder os til at invitere jer indenfor!

Mød Niki Topgaard den 28. august kl. 11-15.30

Mød Niki Topgaard den 28. august kl. 11-15.30

Niki Topgaard er en af Danmarks største Youtubere med et stort udvalg af interesser og talenter. Du kan møde ham i City2, hvor du kan få taget et billede med ham og få en autograf.

Unique Femme åbner i Copenhagen Designer Outlet 1. september

Unique Femme åbner i Copenhagen Designer Outlet 1. september

Den 1. september åbner Unique Femme by Kings & Queens med et stort udvalg af modetøj og mærkevarer til kvinder!

Glæd dig til en opgraderet biograf i City2 med nye sæder og ny kiosk

Opgradering af biografen

Så kom turen til en kæmpe opgradering af vores biograf! Nordisk Film biografen i City2 har fuld gang i en ombygning, der opgrader alle sale med nye sæder som kan lægges ned og samtidig bygges helt ny kiosk. Kiosken forventes færdig i midten af juli, og alle sale er færdige med de nye lækre sæder senest medio september. Biografen er åben under hele ombygningen.

Se alle nyheder her