Børn Oplevelser Mode

Dansk designet tøj i topkvalitet og YouTube Merch

Besøg vores nye FirstGrade butik på plan 2! 

FirstGrade er et tøjmærke, som appellerer til børn og teens i alderen 6-15 år. Tøjmærket er startet i 2015 af Youtuberen Eiqu Miller og erhvervsdrivende Jesper Mortensen. Tøjet designes i Danmark og produceres i Europa. FirstGrade har fokus på tøj af høj kvalitet med masser af udtryk. Udover tøj finder du hos FirstGrade også sengetøj, tasker, håndklæder, undertøj, strømper, bøger og meget mere!
 

Danmarks største forhandler af YouTube Merchandise

FirstGrade forhandler tøj og tilbehør fra en lang række af Danmarks største Youtubere, bl.a.: Morten Münster, Niki Topgaard, Guldborg & Moller, Oskar & Elias, Spørg Casper, GoldenJ, Spillejan, Lasse Vestergaard og mange flere. Derfor kommer butikken også til at danne ramme for Youtube meetups og andre fede begivenheder i City2.

Tjek også disse nyheder

Brdr. Simonsen er åbnet i Copenhagen Designer Outlet

Brdr. Simonsen er åbnet i Copenhagen Designer Outlet

Brdr. Simonsen outerwear er et nyt koncept! Butikken tilbyder et bredt udvalg af jakker til mænd. Du kan finde jakker til en hver lejlighed – om du mangler en letvægtsjakke til de kølige stunder eller en kraftig funktionsjakke, som kan holde på varmen i selv minusgrader. Et stort udvalg af jakkerne, er fra det danske brand Indicode, som er blandt Europas bedste til, at lave kvalitetsjakker til yderst gode priser!

Ticket To Heaven er åbnet i Copenhagen Designer Outlet

Ticket To Heaven er åbnet i Copenhagen Designer Outlet

Besøg Ticket to Heaven med et bredt udvalg af regntøj, termotøj, vinterjakker og flyverdragter til det aktive barn og overtøj til den stilfulde kvinde, der er praktisk uden at gå på kompromis med et lækkert design.

Unique Femme er åbnet i Copenhagen Designer Outlet

Unique Femme er åbnet i Copenhagen Designer Outlet

Hos Unique Femme by Kings & Queens finder du et stort udvalg af modetøj og mærkevarer til kvinder!

Se alle nyheder her