Herretøj Mode

Nyt koncept i Copenhagen Designer Outlet

Brdr. Simonsen outerwear er åbnet i Copenhagen Designer Outlet

Den 1. september åbner Brdr. Simonsen outerwear hos vores nabo Copenhagen Designer Outlet. Brdr. Simonsen outerwear er et nyt koncept! Butikken tilbyder et bredt udvalg af jakker til mænd. Du kan finde jakker til enhver lejlighed – om du mangler en letvægtsjakke til de kølige stunder eller en kraftig funktionsjakke, som kan holde på varmen i selv minusgrader. Et stort udvalg af jakkerne, er fra det danske brand Indicode, som er blandt Europas bedste til, at lave kvalitetsjakker til yderst gode priser. Du kan forvente jakker fra brands som:

Pre end 
Indicode 
u.s polo assn
Vintage polo club 
Marcus 
Cold 
Les Noble Denmark 

Der er altså ingen undskyldning for ikke, at finde en jakke, der passer til dine behov, når Brdr. Simonsen outerwear slår dørene op for en ny og stor butik, fyldt med jakker til mænd. 


Tjek også disse nyheder

Ticket To Heaven er åbnet i Copenhagen Designer Outlet

Ticket To Heaven er åbnet i Copenhagen Designer Outlet

Besøg Ticket to Heaven med et bredt udvalg af regntøj, termotøj, vinterjakker og flyverdragter til det aktive barn og overtøj til den stilfulde kvinde, der er praktisk uden at gå på kompromis med et lækkert design.

Unique Femme er åbnet i Copenhagen Designer Outlet

Unique Femme er åbnet i Copenhagen Designer Outlet

Hos Unique Femme by Kings & Queens finder du et stort udvalg af modetøj og mærkevarer til kvinder!

Glæd dig til en opgraderet biograf i City2 med nye sæder og ny kiosk

Opgradering af biografen

Så kom turen til en kæmpe opgradering af vores biograf! Nordisk Film biografen i City2 har fuld gang i en ombygning, der opgrader alle sale med nye sæder som kan lægges ned og samtidig bygges helt ny kiosk. Kiosken forventes færdig i midten af juli, og alle sale er færdige med de nye lækre sæder senest medio september. Biografen er åben under hele ombygningen.

Se alle nyheder her