Udsalg i City2

Dato: 27. dec. - 23. jan.

kl.: 10:00 - 17:00

Kæmpe udsalg i City2

Kom til januarudsalg i City2’s butikker

Frem til den 23. januar er der dømt kæmpe januarudsalg i City2, hvor du kan spare en masse penge. I alle vores butikker finder du stærke tilbud, som vi garanterer, du ikke vil gå glip af. Kom forbi City2 og se de mange gode tilbud, hvor der tilføjes nye varer hver uge. Uanset hvad du er på jagt efter, er vi helt sikre på at du finder det i én af vores over 60 butikker.

I vores mange forskellige butikker finder du noget for enhver smag. Det kan være, du er på jagt efter et par nye støvler, sneakers eller sandaler? Det kan også være, det er vinterjakken, der skal opdateres, eller måske sommerkjolerne? Eller måske den lædertaske du har kigget på i lang tid, som du ikke fik i julegave, endelig skal købes? Uanset hvad du har et godt øje til, så kan du helt sikkert finde en masse lækre varer til yderst fordelagtige udsalgspriser, der er et ægte januarudsalg værdigt.

 

[MIDLERTIDIGT LUKKET] Besøg skøjtebanen i City2

OBS: Skøjtebanen er midlertidigt lukket frem til 17. januar. Vi melder noget ud så snart, vi kan åbne den igen. 

Du kan med fordel tage børnene, kæresten eller dine venner og veninder under armen, når julegaverne skal byttes. I hele udsalgsperioden kan du nemlig besøge vores fantastiske skøjtebane, hvor du kan vise dine seje færdigheder, mens du suser over isen – og her sparer du endda også penge. Ved at downloade vores City2/CDO-app kan du få gratis skøjteleje mandag til torsdag – helt indtil 27. februar.

Julegavebytningen behøver altså ikke være nogen sur tjans, der skal overstås. Tag børnene med og gør det til en dag med fart over feltet, som er fuld af gode oplevelser og minder for hele familien. Læs mere om skøjtebanen i City2 her.

 

Sikker under hele shoppeturen

Selvom smitten er stigende, kan du sikkert besøge City2 – også mens der er udsalg. Vi har sat håndsprit op over det hele, så du hele tiden kan spritte af og dermed minimere smitterisikoen. I vores butikker sprittes der jævnligt af, så du altid er sikret en sikker shoppetur. Vi overholder altid alle Corona-retningslinjer fra myndighederne og er derfor ekstra opmærksomme på forsamlingsbegrænsninger og afspritningsmuligheder. I City2 finder du altid brede gange og højt til loftet, hvor der er plads til at holde den anbefalede afstand.

Husk at der er krav om mundbind eller visir, når du besøger City2’s butikker eller skøjtebanen, medmindre du er barn under 12 år, eller du af helbredsmæssige årsager ikke kan bære mundbind. Husk også at medbringe dit Coronapas, hvis du deltager i vores arrangementer eller gerne vil nyde et måltid hos en af vores lækre spisesteder.

 

City2’s juleåbningstider

City2 holder julelukket fra den 24. december til og med den 26. december. Vi åbner dørene igen den 27. december klokken 10, hvor udsalget i City2 skydes i gang. Fra den 27. december til og med den 30. december holder vi åbent fra kl. 10-20. Nytårsaftensdag holder vi åbent fra kl. 10-14 og den 1. januar holder vi lukket. Fra 2. januar vender vi tilbage til vores normale åbningstider. Du kan altid holde dig opdateret omkring vores åbningstider og specialåbningstider her.