OPLEV MOTOR MILLES DANSESHOW

Dato: 28. nov.

kl.: 12:00

Både børn og voksne kan være med, når Motor Mille fyrer den af med med sang, musik, dans, sjov og ballade. Det fantastiske danseshow vil få alle til at hoppe, dreje rundt og baske med armene.

 

OM MOTOR MILLE
Egentlig hedder hun Mille Gori, men når hun fletter sit hår og ifører sig buksedragt og pilotbriller, bliver hun på magisk vis til Motor Mille. Siden opfindelsen af Motor Mille i 2013 har hun udgivet børnebøger, instrueret cirkusforestillinger og lavet adskillige tv-udsendelser. Motor Mille er et kendt ansigt for langt de fleste danske børn. De kender efterhånden den seje pige med de lyse fletninger ganske godt. De seneste år har de nemlig mødt hende i rigtig mange sammenhænge på Ramasjang. Blandt andet i Monster Busters, Cirkus Summarum og ikke mindst Ramasjang Club, hvor hun elsker at danse.

 

OBS: Af Corona-hensyn kommer der ikke til at være noget Meet N’ Greet, autografskrivning eller lignende med Motor Mille.
Vi overholder naturligvis alle Corona-retningslinjer fra myndighederne og er ekstra opmærksomme på forsamlingsbegrænsninger og afspritningsmuligheder.
Husk dit Coronapas, hvis du vil deltage i en af vores arrangementer. Vi håber, I ville støtte op om god hygiejne og afstand.