MGP Potpourri i City2

Dato: 03. okt.

kl.: 12:00 - 12:45

3 af de sejeste piger der har deltaget ved MGP i 2019 og 2020 spiller i biffen i City2, der bliver knald på, så kom og skrål med på nye og kendte numre!

Det er den 3. oktober kl. 12 i biografen i City2.
Showet varer ca. 40 min. og koster 40 kr.

Billetter kan købes her

Karla:
“Mit navn er Karla – altså, hvis du ikk‘ vidst’ det!” Selvtilliden fejler ikke noget hos den kun 11-årige rapper og sanger med den karakteristiske neongule bøllehat – og hun har i dén grad noget at have det i. Det unge stjernefrø har publikum i sin hule hånd, når hun indtager scenen med sit show spækket med kommende hits, og det store nummer brug din fantasi

Xenia:
Xenia har allerede udgivet flere singler i eget navn efter gennembruddet i MGP 2019 med sin søster Lisa, hvor de fik andenpladsen med sangen “Ham, som troede”. Den 16-årige sangerinde lyder som en blanding af Billie Eilish og Marie Key med sine ærlige tekster og en minimalistisk elektronisk sound spækket med stærke melodier og tung bas.

Karla Sofie
Jeg hedder Karla Sofie og er 13 år. Jeg var med i MGP 2019 med sangen ‘Vild med dig’. Jeg elsker sang og musik og at skrive mine egne sange. Jeg har lige udgivet et nyt nummer: Dobbeltspil.