Kom og få pulsen op med gode tilbud, sjove events, torvesalg og sen aftenåbning

Dato: 28. sep. - 30. sep.

kl.: 10:00 - 17:00

Fra fredag 28/9 – søndag 30/9 udfordrer vi dig til at komme og få pulsen op. Her skruer vi nemlig helt op for tempoet, energien og vores åbningstider. Fredag skal du løbe stærkt efter åbningstilbuddene, når vi åbner Danmarks Største ØnskeBørn kl. 10. Samme dag kan du shoppe helt frem til kl. 21 med masser af svedige timetilbud i vores butikker. Du kan også komme og danse og hygge med Jungledyret Hugo. I weekenden står den på torvesalg med gode tilbud, masser af lækkert sportsudstyr samt sjove konkurrencer og events på Torvet. Se programmet nedenfor.

 

Fredag 28/9 (Åbent helt til kl. 21)

Kl. 10: Grand Opening af Danmarks største ØnskeBørn. Kom til en kæmpe åbningsfest med masser af vilde åbningstilbud. Hold dig opdateret på siden for at finde tilbuddene, som offentliggøres mandag 24/9.

 

Kl. 19: Kom og dans og hyg med Jungledyret Hugo.

 

Kl. 20-21: Svedige timetilbud i vores butikker. Tilbuddene offentliggøres mandag 24/9.

 

Lørdag 29/9

Kl. 11 – 16: Torvesalg med gode tilbud fra blandt andet Sportmaster og Booztlet (Copenhagen Designer Outlet)

 

Kl. 11 – 16: Deltag i vores store cirkeltrænings-challenge på Torvet, hvor du også kan møde vores eksperter fra fitness dk. Kom og deltag i konkurrencen, hvor du kan vinde 3 gavekort (mænd, kvinder, børn) på 1.000,- fra Intersport.

 

Kl. 11 – 16: Høje Taastrup Kommunes Sundhedscenter; Kom og få et sundhedstjek. Få bl.a. målt din fedtprocent, få taget en sundhedstest og få en generel snak om sundhed. Desuden vejledes der om sundhedstilbud i kommunen, herunder rygestop og kostvejledning.

 

Kl. 10 – 12: Konkurrencetid! Scor og vind en basketball. Du får 10 skud, og scorer du på 7 ud af 10, vinder du en basketball. Det foregår Foran Nike Factory Store i Copenhagen Designer Outlet.

 

Kl. 11 – 11.30: Yoga-event. Kom i god zen med Maria fra Yoga by Mikenta.

 

Kl. 14 – 14.30: Kom og vær med, når Chaline fra Høje Taastrup Bokseklub stiller op til det sjoveste STRONG by zumba-event sprængfyldt med god energi. STRONG by Zumba kombinerer kropsvægt, styrketræning og konditionstræning med musik, der er specielt designet til at matche hver eneste øvelse. Hver squat, hver lunge, hver push-up, hver burpee er drevet af musikken, som motiverer dig til at fuldføre alle gentagelserne og måske endda 5 mere. Denne event er for alle der har lyst til at udfordre sig selv, uanset fitnessniveau. Alle øvelserne kan modificeres, således at det passer til hver enkelt deltager. Musikken vil motivere dig, imens du forbrænder masser af kalorier og toner hele kroppen.

 

Søndag 30/9

Kl. 11: Dance4fun og goodiebags; fitness-danseevent med Michael Olesen. Kom og giv den max gas sammen med Michael Olesen. Alle kan være med – unge som ældre, nybegyndere som øvede. Tag din veninde, søster, datter eller hele familien med og få en super sjov time spængfyldt med energi, smil, grin og ikke mindst lækker musik. De første 100 tilmeldte voksne og de første 100 tilmeldte børn kan efter eventet hente en goodiebag i vores Information. Tilmelding i vores Information eller via mail hej@city2.dk  Efter eventet er der mulighed for at tage et bad i fitness dk. Det er gratis at deltage.

 

Kl. 11 – 16: Torvesalg med gode tilbud fra blandt andet Sportmaster og Booztlet (Copenhagen Designer Outlet)

 

Kl. 11 – 16: Kom og prøv vores cirkeltræningsbane på Torvet. Mød vores eksperter fra fitness dk.

 

Kl. 12 – 12.30: Kom og vær med til et sjov zumba-event sprængfyldt med god energi, når Chaline fra Høje Taastrup Bokseklub giver den gas på scenen. Zumba forener dans, fitness og fed musik. Alle kan være med, uanset alder, fysik, eller danseerfaring.Vi danser og bevæger os til glad og sjov musik fra hele verden, der sammen med lette dansetrin gør, at vi får sved på panden, pulsen op og et kæmpe smil på læben. Du får brugt hele kroppen og du har det sjovt sammen med andre, mens du motionerer.

 

Vi ses til en fantastisk weekend!