Jul i City2 – Kom i den rette julestemning i Taastrup – Se mere her!

Dato: 01. dec. - 23. dec.

kl.: 10:00 - 20:00

Jul i City2

Julen har for alvor ramt City2, og du kan som altid komme i den helt rette julestemning, når du besøger City2 i Taastrup. Vi har pyntet op, lavet brændte mandler, og vi er mere end klar til at byde julen velkommen med alt, hvad det indebærer. Du skal selvfølgelig også i julestemning, når du besøger centret, og derfor har vi op mod jul planlagt en masse spændende aktiviteter for hele familien. Se listen over spændende juleaktiviteter herunder.

 

Find flotte julekugler og juletræspynt i City2 – vi har alt den julepynt, du skal bruge

Butikkerne i City2 bugner af gode juletilbud og selvfølgelig også en masse flot julepynt. Alle vores butikker er pyntet op til jul og klar til at give dig et godt besøg i City2. Hvis du gerne vil have julestemningen med hjem, og derfor er på jagt efter noget lækkert julepynt, som fx flotte julekugler, der skal på juletræet, søde fyrfadsstager med julemotiver, juleskåle, kravlenisser eller andet godt, finder du det med garanti i City2 i Taastrup.

Hos Imerco Home finder du et stort udvalg af både pynt til hjemmet og service til den store julemiddag. Her finder du selvfølgelig også det legendariske julestel fra Royal Copenhagen, som virkelig sætter rammen for julehyggen i december. I Bahne finder du alverdens flotte og specielle julekugler. Hvert år udskiftes det kreative julekuglesortiment, så der er altid en ny kugle at tilføje til samlingen.

Er du mere til gør-det-selv eller billigt julepynt i godt design og god kvalitet, så er Søstrene Grene helt sikkert et besøg værd. Her finder du alt, hvad du skal bruge til at lave din egen julepynt. Du finder også alverdens hyggelige fyrfadsstager og lysestager, service og meget mere. Gå på opdagelse i butikkerne i City2 og kom i den helt rigtige julestemning.

 

Oplev vores storslåede udendørs julepynt

Kom i julestemning allerede inden du træder ind i City2 i Taastrup. Både City 2 og Copenhagen Designer Outlet er begge dækket til med flot julelys, som får selv de koldeste julehjerter til at blive varme. Nyd det flotte lys med en varm kop kaffe fra Espresso House eller tag kaffen med, mens du klarer alle dine dagligvareindkøb i december hos Føtex eller Lidl.

 

Fuld knald på julestemningen i City2 alle dage indtil jul

December er som altid præget af stress og jag, og derfor har vi gjort det nemt for dig at købe julegaverne i år uden alt for meget pres. Vi holder nemlig åbent hele december fra den 1. december til 23. december i tidsrummet kl. 10 til kl. 20 alle dage. Du kan derfor få klaret julegaveindkøbene i ro og mag efter hverdagens strabadser.

Og frygt ej! Jul i City2 er sikkert for alle. Hos os er sikkerheden nemlig i top med brede gange, højt til loftet og sprit ved alle indgange. I City2 er der sparet på priserne, men ikke på servicen.

 

Juleaktiviteter i City2

Kom i City2 og få klaret alle juleindkøbene i vores smukke julepyntede center til duften af brændte mandler. Vi har planlagt en december, der er sprængfyldt med sjove juleaktiviteter, hvor hele familien kan være med. Lav piruetter og find din indre skøjteprinsesse frem på den store indendørs skøjtebane på Torvet, hvor du kan suse over 400 m2 is. Vi gør en dyd ud af at holde isen frisk hver eneste dag, så du altid rammer en glat is.

Er du mere til roligere aktiviteter, så har vi selvfølgelig også masser af dem i løbet af december. I perioden 11.-23. december har du mulighed for at møde Julemanden, som går rundt i City2 og CDO for at hilse på børnene og dele julegodter ud. Du kan også besøge Ønsketræet i City2, da Taastrup Rotary Klub igen i år har taget initiativ til at samle julegaver ind til børn i kommunen, der ikke har det nemt i hverdagen.

Tag børnene med til et musikalsk juleshow, når Ramasjang Mysteriets Jul besøger City2 i Taastrup. Hver weekend indtil 23. december kan du kl. 13 opleve showet på Torvet, hvor mesterdetektiven Kristian byder op til et fantastisk show. Du kan også male din egen julefigur i juleworkshoppen, som er åben det meste af december. Tag børnene med og udfold i fællesskab jeres kreative evner mens i alle kommer i den helt rigtige julestemning.

Deltag i det store juleløb i City2 for Børns Vilkår og Børnetelefonen søndag den 5. december. Tag børnene med på en løbetur indenfor i centret, når juleløbet løber af stablen i en god sags tjeneste. Se overblikket over alle aktiviteter i City2 her.