Feriebillet, Cirkuspark og workshop med Benneweis i efterårsferien

Dato: 13. okt. - 21. okt.

City2 Cirkuspark med Benneweis

Velkommen til City2 i efterårsferien, hvor vi byder på Byens Bedste Feriebillet og MASSER af cirkus og shopping!

 

Fra lørdag 13. oktober til og med søndag 21. oktober kan du besøge den sjove og fantastiske City2 cirkuspark med Benneweis på Torvet. I parken vil der være to daglige forestillinger med de dygtige og sjove artister fra Benneweis. I parken kan du også prøve alle de sjove cirkusaktiviteter i vores workshopområde, nyde lækre popcorn eller prøve ansigtsmaling. Entré til parken koster 30,- (ansigtsmaling og popcorn er ikke inkluderet) og giver dig adgang til parken i 3 timer. Du kan også købe feriebilletten til 50,- i Informationen, som også giver dig adgang til parken (se mere nederst på siden). Cirkusparken er fortrinsvis for børn i alderen 3-12 år.

 

Cirkusforestillinger

I perioden 13. – 21. oktober vil der være to daglige børneforestillinger af en varighed på 25-35 minutter. Under hver børneforestilling kan du opleve professionelle jonglører, klovnestreger, klokkekoncert, balancegang med æg og planker – og ikke mindst verdens mindste cirkusdyr Loppen. Forestillingen er tilrettelagt af Benneweis, som sørger for at inddrage børnene på en god og sjov måde.

 

Forestillingerne finder sted

Hverdage: Kl. 13.30 & 15.30

Weekender: 12 & 15.00

 

Workshop med masser af sjove cirkusaktiviteter

Udover cirkusforestillingerne kan børnene hygge sig med alle de sjove aktiviteter i workshopområdet. Her kan man prøve kræfter med: Balance, jonglering, akrobatik og trylleri sammen med 4 artister fra Benneweis. Børnene kan både prøve rola, rola, gå på line, sjippe, jonglere med kegler, bolde og tallerkener, køre på et-hulede cykler, forsøge sig med koldbøtter, hovedstand, mini-trampolin, hulahopringe, køre på minicykler og meget, meget mere.

Cirkusparkens workshopområde har åbent i hele parkens åbningstid, men vil dog kun være bemandet, når der ikke er forestilling.

 

Ansigtsmaling og popcorn

Vi tilbyder ansigtsmaling i parken, dog er dette ikke inkluderet i prisen og koster 25,-. Popcorn kan købes før hver forestilling ved indgangen til cirkusteltet.

 

Køb også entré via Byens Bedste Feriebillet

Fra 13. – 21. oktober kan du købe byens bedste feriebillet i City2. Billetten sælges fra Informationen og indeholder 11 små ‘gaver’ fra vores butikker. Bemærk at billetten er trykt i et begrænset antal, og der plejer at være rift om billetterne.

Feriebilletten koster 50,- uden biografbillet og 125,- med biografbillet.

 

Feriebilletten indeholder

Nordisk Film Biografer Taastrup: Valgfri børnefilm // T.o.m. 11 år, 2D film og frem til kl. 18. Gyldighed 13. – 21. oktober
City2 Cirkuspark med Benneweis: Entrébillet // Cirkuspark på Torvet // Åbent 13. – 21. oktober 2018
Normal: Hubba Bubba
Søstrene Grene: Slikhalskæde
ØnskeBørn: Juicebrik
McDonald’s: Vælg mellem: Hamburger/cheeseburger/pommes frites
Panduro: Peter Pedal farvebog
Flying Tiger Copenhagen: Tryllesæt
Bog & Idé: Scratch Magic Notes
Hæle- nøglebaren: Sjov nøglering

Aflevér din slip fra feriebilletten i de pågældende butikker og få udleveret din ‘gave’. Begrænset antal billetter. Vi tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer og at ændringer kan forekomme. Varerne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre ting end det nævnte på billetten. Billetten kan kun bruges i perioden 13. – 21. oktober 2018. Bemærk, at vi ikke lægger billetter til side.

 

Vi ses til en fantastisk efterårsferie i City2 med masser af cirkus og shopping!