Vi har åbent!

Åbent i alle centrets butikker

Butikkerne har glædet sig til at se dig igen, og de har nu åbnet dørene til skønne varer på alle hylder og bøjler. Drømmer du fx om at pifte forårs- og sommergarderoben lidt op, eller trænger børnene til nye, seje sko eller jakker? Så er dette alletiders mulighed for at opfriske garderoben.

OBS: Du skal ikke fremvise Coronapas eller negativ test for at besøge centret. 
Dette gælder kun hvis du skal besøge spisesteder med bordbestilling.

Nu hvor vejret er blevet mildere og dagene lysere, er der også mange, der vælger at trække i løbeskoene eller har meldt sig til nogle af de udendørs fitnesstilbud landet over. Kig forbi vores udvalg af sportsbutikker, hvor det hjælpsomme personale kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige løbesko og træningsudstyr til alle former for idræt.

Under Corona har vi alle brugt ekstra meget tid derhjemme, og det har sat gang i spændende gør-det-projekter og forskellige ændringer i boligen. Nu er det derfor tid til at sætte prikken over i’et. I boligbutikkerne i City2 kan du finde masser af fine ting til indretningen.

Hvornår åbner spisestederne?

City2’s spisesteder har åbent og er klar til at stille din sult!
Bemærk at der ikke tilbydes bordbestilling i staderne og at al mad derfor er som take away.
Enkelte spisesteder tilbyder seating. Se her hvordan du bestiller bord.

Trygge rammer mens du handler

I City2 har vi højt til loft og brede gange i hele centret, så der er masser af plads til en tryg shoppingoplevelse. Vi har opsynspersonale der hjælper alle med at holde god afstand, og der er spritstandere fordelt ud ved alle indgange og rundt på de brede gange. Vi har også indrettet vores center med ensretning, så du nemt og sikkert bliver ført fra butik til butik.

 

Vi glæder os til at se dig igen i City2!