LadyBirdz

LadyBirdz

LADYBIRDZ FRA MGP

Lørdag den 3. september kl. 13.

Kom og oplev de populære LADYBIRDZ fra MGP på Torvet i City2.
Ladybirdz består af Alberte, Gro og Zara, der alle er 11 år. De har kendt hinanden siden bør-nehaven og har i hemmelighed øvet dans og sang bag skuret på skolen.

Drømmen om MGP begyndte for flere år siden. Inspireret af sin storesøsters deltagelse i MGP skrev Alberte på en sang, som de tre veninder i al hemmelighed udviklede og øvede sig på i sko-len. “Vi øvede omme bag et skur på fodboldbanen, så ingen kunne høre os. Vi havde hørt, at ingen måtte have hørt sangen, hvis vi skulle melde os til MGP. Senere fandt vi ud af, at vi slet ikke måtte være i skuret,” fortæller pigerne med et grin.

Det er ikke tilfældigt, Gro, Alberte og Zara kalder sig Ladybirdz. Ladybird betyder mariehøne, og pigerne har alle gået i børnehaven Mariehønen i Jelling. De syntes dog, det lød lidt dumt at hed-de Mariehønerne, så det blev i stedet til artist-navnet Ladybirdz.

Siden MGP 2015 har pigerne spillet over 40 koncerter og udgivet 3 singler: “Usikker” og Uden Jer” og “Helt Perfekt”, som allerede har over 1 mill. views. Og seneste single “Se mig i øjnene” med video udkom fredag den 17.06 og fik straks 1000vis af views på Youtube.